Madonna Trump-ellenes himnuszt csinált a Britney-slágerből + Sean Penn is megjelent a színpadon!

Borítókép: Madonna Trump-ellenes himnuszt csinált a Britney-slágerből + Sean Penn is megjelent a színpadon! Forrás: Europress
Az énekesnő mindent beleadott egy jótékonysági koncerten: twerkelt Ariana Grandéval, elárverezte a széket, amelyen 5 perce táncolt... Dőlt is a pénz a malawi árvák javára.

Elképesztő show-t csinált Madonna egy jótékonysági koncerten december 2-án, amelyet a malawi árvák támogatása céljából adott Miamiban. (Mint közismert, az énekesnő két gyerekét is Malawiból fogadta örökbe.)

Madonna 2006-ban fogadta örökbe fiát, David Bandát, aki most 11 éves. „Addig azt se tudtam, hol van Malawi” – nyilatkozta nem sokkal később. David szülőanyja és testvérei meghaltak, ő maga pedig tüdőgyulladásban és maláriában szenvedett, amikor az énekesnő magához vette. Az örökbefogadást változatos jogi csatározások kísérték, végül csak 2008-ban lett végleges.

A Tears of a Clown (Egy bohóc könnyei) címet viselő koncertnek már a közönségében is csak úgy nyüzsögtek az ismert arok: jelen volt Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, James Corden és Paris Hilton.

Madonna először is twerkelt egyet Ariana Grandéval,

állítólag szájon is csókolta a popüdvöskét egy pillanatra, de erről sajnos nem készült felvétel.

Ezután Madonna aukciót rendezett személyes értékeiből, elárvereztette például művészeti gyűjteményének néhány darabját, a legutóbbi turnéjának egyik kosztümét, amelyet Grande viselt a fenti videóban és fekete-fehér fotókat az 1985-ös esküvőjéről Sean Penn-nel. Utóbbiak önmagukban 230 ezer dollárért keltek el. Kalapács alá került többek közt egy hétvége is, amelyet a legtöbbet licitáló Leonardo DiCaprio otthonában tölthet el, Palm Springsben, jelenti az Associated Press.

A licitet nagyban segítette, hogy maga Sean Penn is a közönségben tartózkodott. Majd Madonna lábai között mászott fel a színpadra és megbilincselte az énekesnőt. Ezután a popkirálynő felajánlotta, hogy másodszor is hozzámegy Seanhoz, ha 150 ezer dollárral támogatja a malawi árvák ügyét. Mindezt nagy szerencsénkre megörökítette Bethenny Frankel a Snapchat közösségi oldalon:

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.
Most az egyszer nem őt tartóztatják le
poénkodott a bilincsbe vert Madonna.

A parti egy későbbi pontján Madonna egyórás koncertet adott, és eközben félreérthetetlen utalásokat tett arra, hogy mi a véleménye Amerika megválasztott elnökéről.

Először is bevallotta, hogy már feküdt Trump ágyában, bár később hozzátette, hogy csak egy magazinfotózás kedvéért tette, Donald ott se volt és kritizálta az olcsó lepedőt. „Egyiptomi pamutról szó sem lehet, hiszen mindnyájan tudjuk, mi a véleménye a muszlimokról” – tette hozzá.

Ezután előadta Britney Spears Toxic című dalát lassított tempóban, és a refrénnél („You know that you're toxic”, tudod, hogy mérgező vagy) megjelent Trump sokszoros életnagyságú arcképe a háta mögötti kivetítőn.

Később a közönség asztalain táncolt és az egyik férfinak öltáncolt is. Majd felkapott egy széket, amelyen korábban táncolt és kijelentette, hogy szeretné ezt is elárverezni, mondván, hogy 600 dollár fedezné egy malawi kislány középiskolai, 2000 pedig az egyetemi tanulmányait. A szék végül 10 ezer dollárért kelt el.

A rendezvényre 5000 dollárba kerültek a jegyek és végül összesen 7,5 millió dollár folyt be a malawi árvákat segítő szervezet kasszájába.