Anyukák, gyilkos titkokkal: Nicole Kidman és Reese Witherspoon sorozatának előzetese

Borítókép: Anyukák, gyilkos titkokkal: Nicole Kidman és Reese Witherspoon sorozatának előzetese Forrás: IMDB
A két briliáns színésznő ezúttal az HBO sorozatában csillantja meg magát Shailene Woodley társaságában, izgalomból nem lesz hiány!

A Big Little Lies című sorozatból kaphatunk egy kis ízelítőt az első előzetessel, a túlfűtött és izgalmas jelenetekkel teli másfél perces előzetesből úgy gondoljuk, nagyon is kíváncsiak vagyunk a sorozatra – ám az indulásra még 2017-ig várnunk kell.

A történet Liane Moriarty könyve alapján készült, három anyát állít a középpontba, akiknek ovis korú gyerekeik vannak, és akiknek a tökéletesnek látszó életét egy gyilkosság rázza fel.

Amit a könyv összefoglalója alapján tudni lehet:

(Bár nem biztos, hogy a sorozat teljesen követi majd a könyv sztoriját.)

- Madeline (Reese Witherspoon) vicces és szenvedélyes, elvált, ex-férje és fiatal jógaoktató felesége pedig beköltözött a szeretett környékére, ráadásul a gyerekük ugyanabba az oviba jár, mint Madeline legkisebbje...tinédzser lánya pedig inkább az apja pártját fogja.

- Celeste (Nicole Kidman) gyönyörű és mindenkit ámulatba ejt, néha elég ideges, de ez nem csoda két ikerfiú mellett. A gyerekek most kezdik az iskolát, és férjével mindent megtesznek azért, hogy az iskola szülői közösségének élére kerüljenek.

- Jane (Shailene Woodley) fiatal anyuka, aki új a városban, annyira fiatal hogy sokszor azt hiszik, ő a gyerek dadája, nem az anyja. Szomorkás és gondterhelt, és kételyei vannak kisfiával kapcsolatban. Madeline és Celeste rögtön a szárnyaik alá veszik őt, ám az új barátnő és a furcsa, kifürkészhetetlen kisfiú teljesen megváltoztatja az életüket.

Forrás: IMDB

A sorozatban szerepel még például Alexander Skarsgård, Adam Scott és Zoë Kravitz is.

Kíváncsian várjuk az első epizódot!