Donald Trump szerepében Meryl Streep!

Borítókép: Donald Trump szerepében Meryl Streep! Forrás: Europress
A színésznő a republikánus amerikai elnökjelöltnek öltözve énekel egy musicalszámot és még az arcbőrét is narancssárgára pingálta hozzá! Nézd meg a fotókat és a videókat:

Donald Trump bőrébe bújt Meryl Streep a keddi NYC Theatre Gala nevű eseményen. A színésznő, akinek sokoldalúságán már meg se lepődünk, a Csókolj meg, Katám! című musicalből adott elő egy dalt Christine Baranski (A férjem védelmében) oldalán, aki pedig Hillary Clinton szerepében énekel. Az eseményről egyelőre egy mobillal készült videó áll rendelkezésünkre:

...illetve még egy, a dal folytatása:

A Brush up your Shakespeare című betédal eredetileg arról szól, hogyan nyerheti meg egy férfi a nők szívét azzal, hogy különböző Shakespeare-darabokból idéz. Ezt a dalszöveget egy kicsit átírták erre az alkalomra, hogy dalocska a női választók megnyeréséről szóljon, illetve Trump értetlenségéről, ami úgy általában a női nemet illeti.

Forrás: Europress

Meryl Streep köztudottan Hillary Clintont támogatja, és a fellépése a gálán tulajdonképpen reakció volt arra, hogy immár biztosan Hillary a demokrata párt elnökjelöltje.

via