Így altatja fülfájós kisbabáját az apuka!

Így altatja fülfájós kisbabáját az apuka!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nézd meg, mit tesz ez az apuka, amitől kisfia alig pár másodperc alatt azonnal álomba zuhan.

Az 5 hónapos Samuel fülgyulladása miatt nehezen tudott csak elaludni, ám apukája, David Motola – aki nem mellesleg zenész – gyorsan rájött, hogyan segítsen kisfiának. Hordozóba tette, leült vele a zongorához és elkezdte játszani Brahms Bölcsődalát. Feleslegesek a szavak, nézzétek inkább meg, mi történik gyakorlatilag azonnal, ahogy elkezdi az apuka a darabot játszani.

David és kisfia videója olyan népszerű lett, hogy pár nap alatt több millió emberhez jutott el, így felvételt is készített az általa picikét feldolgozott Bölcsődalból, amely le is tölthető. A férfi úgy nyilatkozott, hogy a dalból befolyó összeget három gyermeke taníttatására fogja eltenni.

Nálatok mire alszik el szinte azonnal a gyerek?

5 tipp, hogy ne izgulj túlzottan nyilvános szereplés alatt!

A színpad nem kell, hogy egyben kínpad is legyen!

Így fogyhatsz a leggyorsabban, még a biztonságos keretek között maradva: 11 tipp

Meg vagy győződve róla, hogy soha nem fogsz lefogyni, mert túl lassú, fáradságos procedúra előtt (esetleg közepén) állsz?

Anyu és én... Gondolatok, nem csak anyák napjára

Elválaszthatatlanok vagyunk. Mert anyu és én...

A világhírű gyerekszínész saját példáján illusztrálja, miért nem tesznek feljelentést a nemi erőszak áldozatai

Most először mondta el a történetét és adott választ arra, miért nem tett lépéseket, hogy az elkövető megkapja az őt megillető büntetést. Mindezt egy Instagram-kommentre reagálva tette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft