Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Forró csoki-receptek
150. oldal
Budapest 2°C

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Még 5 vicces, szívmelengető videó

Ha rosszkedved van, csak nézz meg közülük egyet-kettőt!

fotócredit: Europress

ÉVA TV

2014. 12. 17.

0

E. S.

233 vírusvideó 2014-ből, nem egész 7 percben!

ÉVA TV

2014. 12. 17.

0

E. S.

Egy videórendező összevágta a maga 2014-es "best of"-ját.

ÉVA TV

2014. 12. 08.

0

E. S.

Videó: Sminktörténelem 1 percben

ÉVA TV

2014. 12. 08.

0

E. S.

Szeretnéd tudni, hogy hordták a hajukat és a rúzsukat a nők a 20-as években? Kattints és bővítsd az ismereteidet másodpercek alatt!

A közösségi oldalak többek között arra is jók, hogy – kis túlzással – fénysebességgel tudnak terjedni rajtuk azok a videók, amelyeket érdemes megnézni. Például mert nagyon viccesek vagy meghatók és mert mindig önkéntelenül mosolyogni kezdünk tőlük, akármilyen rossz kedvünk van. Némelyiket újra és újra viszontlátjuk a facebookon vagy a tumblrön éveken át – de nem bánjuk, mert van olyan videó, amit lehetetlen megunni. Íme néhány vicces, megható videó, amelyeket az elmúlt napokban találtunk.

1. A biztonsági kamerák sokféle dolgot rögzítenek

Ártalmatlan katonákat, becsületes zsebtolvajokat, békeharcosokat, egy csomó őrültet – sorjáznak a feliratok az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videójában. Ami eredetileg egy üdítőital-reklám, és a készítők bevallották, hogy néhány részletet „rekonstruálni" kellett (vagyis utólag, színészekkel felvenni), mert a kamerafelvételek közléséhez nem mindig tudták megszerezni a megfelelő engedélyeket. Akárhogy is, a biztonsági kamerák új oldalát megmutató videó annyira jól sikerült, hogy több civilszervezet is átvette (például a beágyazott változat végén is egy ilyen nemzetközi szervezet reklámozza magát). Az üdítőmárka törölte a videót saját oldaláról.

2. A kislány, aki csak elektronikus zenére tud elaludni


 

Persze a gondos anyuka nem hagyja, hogy a gyerek elalvás előtt ilyen zenéket hallgasson a lejátszóján, inkább előadja ő maga. Az eredeti Prodigy-szám alkalmasabb is lenne a nyugalom megzavarására – itt hallgathatjátok meg.

3. Isten hozott itthon

Vigyázat, ez is reklám: egy telefon- és internettársaság készítette ezt a flashmobnak (váratlan köztéri művészeti akciónak) álcázott cukiságot a london Heathrow reptéren. A dalok, amiket az összevágott felvételeken énekelnek, mind az utazásról vagy a megérkezésről szóló slágerek (Etta James, Michael BubléIggy Pop és más ismert előadók dalainak) feldolgozásai. Ti is szeretnétek, ha ilyesmi fogadna titeket, ugye? :)

4. Elég őrült vagy?

És még egy reklám, méghozzá, mint a zenéje is mutatja, ugyanattól az üdítőitalmárkától, mint ahonnan a biztonsági kamerás videó származott. Márpedig ha egy videó jó, az elterjed az interneten, akár eladni próbál valamit, akár nem. Milyen nagyszerű lenne akár csak egy idegenre rámosolyogni naponta! – ilyen gondolatok környékezik meg a nézőt akkor is, ha tudja, hogy Natalia és Jeff színészi alakításoknak köszönheti létezését.

5. Ööö izé hátszóval

Ez talán a kedvencünk. Nem is mondunk semmit, indítsátok el! Úgy sejtjük, hogy angolul sem kell tudni hozzá.

Előfizetés
Nézz bele aktuális számunkba! elofizetesem.hu/evamagazin
Előfizetek
Hirdetés

Hirdetés

Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Luxusutazás
a 158. oldalon

Itt az Igazából szerelem trailerje – igazából!

ÉVA TV

2014. 12. 02.

0

Eörsi Sarolta

Hogy miért készül 11 évvel egy film bemutatása után új előzetes? Mert valakinek végre le kell rántania a leplet a film valódi tartalmáról.

Aki ma még nem nevetett, az kattintson: Jingle Bells a minyonok előadásában!

ÉVA TV

2014. 12. 01.

0

E. S.

A Gru filmek minyonjai adventi kórust alkottak. Hogy miért? Csak. Ja és persze azért, hogy ezzel promózzák jövő nyáron bemutatandó filmjüket.

Nagyon rossz napod van? Ide kattints!

ÉVA TV

2014. 11. 24.

0

Eörsi Sarolta

Legalábbis mi ide szoktunk hasonló esetben: ebben a videósorozatban Gwyneth Paltrow, Britney Spears és más hollywoodi sztárok olvassák fel magukról a legrosszindulatúbb tweeteket.

Itt a 21. század klasszikus karácsonyi dala!

ÉVA TV

2014. 11. 19.

0

Eörsi Sarolta

Arról szól, hogy kívánjunk egymásnak sms-ben boldog karácsonyt. Hol van már a Jingle Bells? :) Nézzétek meg a videót!
Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Dobó Kata-interjú
a 74. oldalon
Hirdetés
Developed by MarquardDigital

A kereséshez kezdj el gépelni!