Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva

Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

P

Pócsik Anita, az Éva magazint megálmodó csapat tagja és alapító főszerkesztője új kihívásokat keresve búcsúzik az Éva magazintól és kiadójától.

A Marquard Media első saját márkája, az Éva új crossplatform főszerkesztővel, integrált offline-online szerkesztőségi csapatokkal kezdte meg a 2019-es évet. Pócsik Anita alapító főszerkesztőként 12 éve irányította az Éva magazin munkálatait; most új utakat keres.

pócsik anita,éva
forrás: Éva magazin / Lábady István / labady.com
Pócsik Anita

„Az Éva magazin egy baráti beszélgetésből született meg. Olyan lett, amilyennek akartam, akartuk. Modern nőknek szól, akik zsonglőrködnek az életükkel, hogy meg tudják teremteni a munkájuk és családjuk egyensúlyát, akiket éppúgy érdekel a körülöttük lévő világ, mint a divat és a szépségápolás, akik két lábbal állnak a földön, de a lelkük és a gondolataik szárnyalnak, akik tudják, hogy a világ nemcsak álom, hanem sokszor fájdalommal teli döntésekből áll, de soha nem hagyja el őket a humorérzékük, akik pozitív életfilozófiát vallva képesek maguk körül támogató közösséget teremteni, amelyben a modern nők magukra és egymásra találnak.

A 12 év alatt sokan ismertünk magunkra az Évában. Ez idő alatt munkatársaimmal nemcsak kollégák lettünk, hanem sokukkal barátok is. Kiváló szakemberek és emberek.

De hozzá vagyok szokva a nehéz döntésekhez és nem félek az új helyzetektől. Biztos vagyok magamban. Biztos jövőt remélek az Éva magazinnak és az olvasóinak is.”

- olvashatók Anita szavai a kiadó által közzé tett sajtóközleményben.

Az Éva crossplatform főszerkesztője mostantól Tomsits Tímea, aki korábban a Shape, a Runner’s World és a Men’s Health magazinok főszerkesztői pozícióját töltötte be, a tavaly indult Gyereklélek magazinnak pedig alapító főszerkesztője.

tomsits tímea,főszerkesztő
forrás: Gyereklélek / Bolega Niki
Tomsits Tímea

Az Éva egyedi színfolt a hazai női magazinok között, értéket teremtett, elkötelezett olvasótábort épített. Az első szám megjelenése után 12 évvel – megőrizve ezt az értéket – újragondoljuk a tartalmat és a formát.

„A májusi lapszámtól ismét főszerephez jut az olvasó a címlapon és nagy hangsúlyt kap a hazai újságírásból egyre inkább kikopó riport műfaja is. Remek csapatban dolgozhatok, és amikor rájuk nézek, tudom, hogy valami nagyszerű dologba kezdtünk” – jelentette ki Tomsits Tímea.

Pócsik Anita az InStyle magazin főszerkesztői posztjáról is távozik, helyét itt Ribánszky Ágota, az Éva korábbi szerkesztője veszi át.

Tovább olvasok
Sztárok, akik utálták egymást forgatás közben (és még utána is)

Nagyon kellemetlen lehet szerelmi jelentet játszani azzal, akit egy kanál vízben meg tudnál fojtani. Közösen vezetni világszerte nézett díjkiosztó gálát a számodra elviselhetetlen karakterű partnerrel – ez sem szívderítő feladat.

Egyre több nő ragaszkodik a full sminkhez szülés közben is

Mindezt miért? Hogy vajúdás során készült képeken és videókon is jól nézzenek ki!

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem