Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva

Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

P

Pócsik Anita, az Éva magazint megálmodó csapat tagja és alapító főszerkesztője új kihívásokat keresve búcsúzik az Éva magazintól és kiadójától.

A Marquard Media első saját márkája, az Éva új crossplatform főszerkesztővel, integrált offline-online szerkesztőségi csapatokkal kezdte meg a 2019-es évet. Pócsik Anita alapító főszerkesztőként 12 éve irányította az Éva magazin munkálatait; most új utakat keres.

pócsik anita,éva
forrás: Éva magazin / Lábady István / labady.com
Pócsik Anita

„Az Éva magazin egy baráti beszélgetésből született meg. Olyan lett, amilyennek akartam, akartuk. Modern nőknek szól, akik zsonglőrködnek az életükkel, hogy meg tudják teremteni a munkájuk és családjuk egyensúlyát, akiket éppúgy érdekel a körülöttük lévő világ, mint a divat és a szépségápolás, akik két lábbal állnak a földön, de a lelkük és a gondolataik szárnyalnak, akik tudják, hogy a világ nemcsak álom, hanem sokszor fájdalommal teli döntésekből áll, de soha nem hagyja el őket a humorérzékük, akik pozitív életfilozófiát vallva képesek maguk körül támogató közösséget teremteni, amelyben a modern nők magukra és egymásra találnak.

A 12 év alatt sokan ismertünk magunkra az Évában. Ez idő alatt munkatársaimmal nemcsak kollégák lettünk, hanem sokukkal barátok is. Kiváló szakemberek és emberek.

De hozzá vagyok szokva a nehéz döntésekhez és nem félek az új helyzetektől. Biztos vagyok magamban. Biztos jövőt remélek az Éva magazinnak és az olvasóinak is.”

- olvashatók Anita szavai a kiadó által közzé tett sajtóközleményben.

Az Éva crossplatform főszerkesztője mostantól Tomsits Tímea, aki korábban a Shape, a Runner’s World és a Men’s Health magazinok főszerkesztői pozícióját töltötte be, a tavaly indult Gyereklélek magazinnak pedig alapító főszerkesztője.

tomsits tímea,főszerkesztő
forrás: Gyereklélek / Bolega Niki
Tomsits Tímea

Az Éva egyedi színfolt a hazai női magazinok között, értéket teremtett, elkötelezett olvasótábort épített. Az első szám megjelenése után 12 évvel – megőrizve ezt az értéket – újragondoljuk a tartalmat és a formát.

„A májusi lapszámtól ismét főszerephez jut az olvasó a címlapon és nagy hangsúlyt kap a hazai újságírásból egyre inkább kikopó riport műfaja is. Remek csapatban dolgozhatok, és amikor rájuk nézek, tudom, hogy valami nagyszerű dologba kezdtünk” – jelentette ki Tomsits Tímea.

Pócsik Anita az InStyle magazin főszerkesztői posztjáról is távozik, helyét itt Ribánszky Ágota, az Éva korábbi szerkesztője veszi át.

Tovább olvasok
Így hordd a tavasz alapdarabját, az overált!

Kényelmes, közben pedig eszméletlenül stílusos – a szezon egyik alapdarabja az overál. Megmutatjuk, hogy hogyan viseld a különböző fazonokat.

Ruccanj ki Szlovéniába, szép helyek vannak arra!

A környező országok tele vannak olyan felfedezésre váró helyekkel, amit semmiképp ne hagyj ki. Most Szlovéniából hoztunk egy gyönyörű kedvcsináló videót.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem