Szereted olvasgatni az Éva online cikkeit? Akkor mindenképpen tedd meg ezt...

Borítókép: Szereted olvasgatni az Éva online cikkeit? Akkor mindenképpen tedd meg ezt... Forrás: Getty Images
Végezd el ezt az egyszerű beállítást a Facebookon, hogy mostantól egyszer se kerüljék el a figyelmedet az evamagazin.hu-n megjelenő érdekes, szaftos olvasmányok.

A Facebook változásokat vezet be, amelyek előnyben részesítik a magánszemélyek posztjait a vállalatokhoz kötődő posztokkal szemben. Ezek a tartalmak – köztük az újsághírek, magazincikkek – hamarosan már nem jelennek meg automatikusan az üzenőfalunkon, akkor sem, ha korábban már beállítottuk, hogy követjük ezeket az oldalakat. Hanem még egy plusz beállításra van szükség, hogy a kedvenc magazinod online cikkeit viszontlásd a Facebook-üzenőfaladon és ezáltal ne felejtsd el elolvasni őket. Most részletesen elmagyarázzuk, mit kell tenned, hogy az evamagazin.hu Facebookon megjelenő posztjai továbbra is megtaláljanak. Íme:

1. A hírfolyam melletti legördülő menüben kattints rá a „Beállítások szerkesztése” funkcióra.

2. Válaszd ki „Az elsőként megjelenők beállítása” lehetőséget.

3. Ekkor meg fog jelenni egy csomó ismerősöd és rengeteg általad követett oldal. Egyszerűen válaszd ki a lehetőségek közül az Éva Magazint.

Az is tökéletes megoldás, ha az Éva Magazin Facebook-oldalára látogatva a „Követed” menüpont alatt kiválasztod a „Megjelenítés elsőként” menüpontot.

Azon töprengsz, hogy mit főzz ma? Kíváncsi vagy, hogy mi az, amire más anyák minden körülmények között NEM-et mondanak, és szívesen összehasonlítod a tapasztalataidat az övékkel? Vagy csak nehéz napod volt, és szeretnél megnézni egy filmet, amitől jobb kedvre derülsz, de nem tudod, hol keresgélj? Az evamagazin.hu oldalon még számtalan hasonló téma vár rád – ne hagyd, hogy elkerüljenek az igazi „Évás” olvasmányok!