Európa első hajós családi diszkója a Dunán!

Borítókép: Európa első hajós családi diszkója a Dunán!
A szervezők profi partyszervezőként és szülőként hozták létre a PomPomPartyt, hogy szülők a babákkal és gyerekekkel együtt minőségi zenére, gyerekbarát helyszíneken táncolhassanak.

A PomPom Party Magyarország egyetlen családi elektronikus zenei partysorozata, ahol gyerekek és szülők együtt táncolhatnak a legmenőbb djkre délutánonként. 2018. augusztus 25-én 16-18 óráig exkluzív nyárzáró River Cruise Party lesz a Dunán hajózó elegáns Primus fedélzetén. #thefamilyrave

Sokunk vágyott már rá, hogy a napfényben egy hajón táncolhasson, a legtöbb gyerek álmodozik arról hogy hajós, kalóz vagy kalózlány legyen. Itt minden lesz egyszerre! A buli 16 órakor kezdődik, majd 17 órakor indul el a hajó felfedezni Budapestet egy új oldaláról. A Dunán hajózva a fedélzeten rophatjuk a gyerekekkel, közben a gyerekeket a zene mellett táncoktatás, buborék- és konfettiparty, óriáslabdák szórakoztatják. A bulirész alatt a hajó gyomrában pedig arcfestés, lemosható tetoválás, hajókészítés, kalózok, babapihenő és gyereksarok várja a kicsiket és nagyokat. A nemzetközi színtéren is híres dj Metha lemezeire vagányan bulizhat együtt a szülő a gyerekekkel.

PomPom Party

A PomPom Partyhoz hasonló bulik hetente mennek nagy sikerrel Londonban, de már az USA-t és Ausztráliát is meghódította ez az új őrület. Ez egy különleges délutáni családos party uzsonnától vacsiig. Egy buli, ami miatt nem kell nagyit vagy babysittert hívni, ami után nem leszünk másnaposak, és ahol megmutathatjuk: a gyerekes buli nem attól lesz jó, hogy a zene is gyerekes, sőt.

Egy videó a buliról:

-->Videó 🎈 Ilyen volt az első családi rave Magyarországon, csupa bátor "elsőtáncolóval". 🎧 😎Folytatás februárban:...

Posted by PomPom Party on Monday, December 18, 2017

A PomPom Crew hiszi: a buli nem korfüggő! Az elmúlt fél évben Budapest különböző helyszínein bulizhattak a szülők és gyerekek menő apuka DJ-k- Palotai Zsolt, Cyborg Templar, Bernáthy Zsiga, Crimson & Grasshop - szettjeire.


Persze a hang gyerekfülre van szabva, és izgalmas dekoráció, gyereksarok és animátorok fogadják a családokat. A gyerekek imádják az ütemeket és játékokat, míg a szülők egy kis időre úgy érezhetik magukat, mint az igazi éjszakai bulikban.

A közös táncolás ereje mindenkire jó hatással van: stresszlevezető, a gyermeki agy fejlődésének nagyon pozitív, segíti a kreativitást és a bensőséges szülő-gyerek kapcsolatot is. És nagyon nagy buli :)

facebook.com/pompompeople

pompomparty.hu