Új fejezet kezdődik az érzékeny bőrűek életében!

Borítókép: Új fejezet kezdődik az érzékeny bőrűek életében!
Nélkülözhetetlen MIXA kedvenceink

Hagyományok és modernitás

Aki külföldön jártában-keltében találkozott már a márkával és volt szerencséje kipróbálni a termékeit, bizonyára nagyon fájlalta – mint ahogyan mi is –, hogy hazánkban ezek nem voltak kaphatók. Mostanáig. Idén kitörő örömmel fogadtuk a hírt, hogy Magyarországra is megérkezik végre ez a kifejezetten érzékeny bőrre specializálódott ápoló termékcsalád!

A MIXA története közel 100 évre nyúlik vissza. Franciaországban gyógyszertári márkaként indult 1924-ben: az első MIXA termékek a kisbabák kipirosodott bőrére nyújtottak megoldást. A bababőrápolók nagy sikere után fokozatosan szélesedett a MIXA termékpaletta, és érzékeny bőrű gyerekeknek és felnőtteknek is kínáltak már hatékony megoldásokat. A kíméletes szépségápolás mellett a márka fejlesztéseinek történetében a praktikum is fontos szempontnak bizonyult. Már a harmincas években a „modern és aktív” nők számára készítették a termékeiket, amelyeknek használata egyszerű, könnyű és gyors volt, az általuk elért végeredmény viszont rendkívül látványos. Emellett egy másik kiemelkedően fontos cél volt az is, hogy ne csak a kiváltságosak juthassanak hozzá ezekhez a termékekhez, hanem azok széles körben elérhetők legyenek. És ez a mai napig így maradt: a MIXA pénztárcabarát áron, drogériák, hipermarketek polcain kínálja a különleges bánásmódra szoruló, érzékeny bőrűek számára a jobbnál jobb megoldásait.

A saját kutatócsoporttal rendelkező cég folyamatos fejlesztésekkel tartja a lépést az állandóan változó igényekkel. A MIXA termékekben kizárólag hagyományos és bizonyított, hipoallergén összetevők vannak, amelyeket kifejezetten az érzékeny bőr igényei szerint fejlesztettek ki. A növényi kivonatok, a tápláló vegyületek és az aktív hatóanyagokat tartalmazó keverékek még a legkisebbek érzékeny bőrére is megfelelőek. A hialuronsav, a bőrnyugtató zabtej, a cold cream, az árnikavirág és a bőr védelmezője, a glicerin is mind-mind fontos szerepet kapnak a termékekben.

Új élménnyé vált az esti arctisztítás! Alig várod, hogy ágyba kerülhess, de még pepecselned kell a sminked eltávolításával – ismerős a helyzet? Ez az érzékeny bőrre való, panthenollal gazdagított micellás víz hatékonyan, gyorsan, ugyanakkor nagyon kíméletesen távolítja el a sminket, a szennyeződéseket. MIXA Bőrnyugtató micellás víz 400 ml (1999 Ft)

Estelle, a Mixa nő

„Ha a MIXA márka egy nő volna, természetes, belsőleg kiegyensúlyozott, családközpontú, toleráns, nyitott és spontán lenne. Egy olyan nő, aki szeret magáról és szeretteiről is gondoskodni… a MIXA nő olyan, mint amilyen én vagyok!” Ez az idézet Estelle Lefébure-től származik, aki 1989 óta tölti be a márka nagykövetének szerepét. Nála jobb választás nem igazán akadhatott volna: a francia topmodell, színésznő, jótékonysági nagykövet és édesanya hitelesen, meggyőzően tudja képviselni a márka által is fontosnak tartott értékeket. Ő maga is jól ismeri az érzékeny bőrrel járó mindennapi kihívásokat, és vallja, hogy az érzékeny bőrű nőknek is jár a hatékony ápolás. Amit a MIXA meg is tud adni nekik. Nemcsak ő, de gyerekei is nagy rajongói a márkának. Estelle két leány és egy kisfiú édesanyja.

Egységes arcbőr egyetlen simításra Amikor először vittük fel a kipirosodásra hajlamos arcunkra ezt a bőrnyugtató CC krémet, nem akartunk hinni a szemünknek: a kellemetlen bőrpír azonnal halványulni kezdett, nem éreztünk irritációt, nem tapasztaltunk mást, mint egységes, hidratált, szépen ragyogó bőrt. MIXA CC krém SPF 15 fényvédővel 50 ml (2899 Ft)