Környezettudatos ruhák halászhálóból? Lehetséges! AZ Éva magazin múzsája, Epres Panni mutatja be az új H&M Conscious Exclusive kollekciót - VIDEÓ

Borítókép: Környezettudatos ruhák halászhálóból? Lehetséges! AZ Éva magazin múzsája, Epres Panni mutatja be az új H&M Conscious Exclusive kollekciót - VIDEÓ Forrás: Hámori Zsófia
Epres Panni, az Éva magazin egyik örök múzsája mutatja be a légies és elegáns H&M Conscious Exclusive ruhákat, amikről szinte el sem hinnénk, ha nem tudnánk, hogy halászhálókból és más nejlonhulladékból készültek.

Az idei, egyben hetedik Conscious Exclusive kollekció a svédországi kézműves mozgalom előtt hajt fejet új fenntartható anyagaival, az újrahasznosított ezüsttel és az ECONYL® nevű anyaggal, amely egy 100%-ban halászhálókból és más nejlonhulladékból helyreállított szál. A kollekció a 19. és a kora 20. századi svéd művészpár, Karin és Carl Larsson kreatív otthonából merít ihletet.

Forrás: Hámori Zsófia
Forrás: Hámori Zsófia

Az évente jelentkező Conscious Exclusive kollekció olyan különleges darabokból áll, amelyek a fejlődés és az innováció egyre bővülő lehetőségeit megmutatva ünneplik a fenntartható divatot. Az Éva magazinnak pedig a kezdetek óta fontos ügy a környezetünk védelme, ezért szívesen vettünk részt a kollekció népszerűsítéseben ezzel a kollekciót bemutató filmmel.

Forrás: Hámori Zsófia
Forrás: Hámori Zsófia
Ha a tárgyaknak több élete van, attól a mi életünk, és a gyerekeink jövője is jobbá válik.
mondta Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője a kampány kapcsán.
Forrás: Hámori Zsófia

A kollekció április 19-től elérhető a Váci 1 H&M üzletben és online.