Énidő - az anyáknak is jár? Regisztráld magad a napindító jóga órára!

Borítókép: Énidő - az anyáknak is jár? Regisztráld magad a napindító jóga órára!
Az Éva Magazin és az Aréna Mall meghirdeti közös eseményét, az Énidőt!

Az Énidő egy nap, amelyen minden csak rólad szól. Többféle program közül választhatsz, vagy akár mindegyikre el is mehetsz!

Üdvözöld a napot egy üdítő jógával az Arena Mall (1087 Budapest, Kerepesi út 9.) teraszán a reggeli napsütésben! A napindító jóga 2018. június 20-án, délelőtt 10 és 11 óra között kerül megrendezésre.
Az esemény regisztrációhoz kötött! (Maximális létszám: 60 fő)

A napindító jógaórát Szappan Petra, jógaoktató tartja:

"Hét éve találkoztam először a jógával, ami rögtön beszippantott. Éppen egy stresszes munkahelyen dolgoztam, amit csak a gyakorlásom segítségével tudtam kezelni.
A jóga így szép lassan a napjaim részévé vált, egy minőségibb élet kapuját megnyitva előttem.

A külső/belső változás, amit a jóga hozott az életembe gyors, és kézzelfogható volt. Úgy döntöttem, szeretnék segíteni, hogy a jóga csodája minél több emberhez eljusson, ezért szakmát váltottam, és jógamarketinggel, majd évekre rá jógaoktatással kezdtem el foglalkozni.
Küldetésem, hogy a jóga csoda minél több emberhez eljusson, különös tekintettel azokra, akik abban a tévedésben élnek, hogy a jóga nem nekik való.

Szenvedélyem modern, vagány jógaesemények szervezése, ahol egy napra kiemelem a jógát megszokott környezetéből, kiviszem az emberek közé, hogy minél többen megtapasztalják az élményt."

A regisztráció lezárult!

Szappan Petra jógaoktató
Töltsd ki az alábbi mezőket!
Fájl kiválasztása