Hivatalos! Ekkorra várja harmadik gyermekét Katalin és Vilmos

Borítókép: Hivatalos! Ekkorra várja harmadik gyermekét Katalin és Vilmos
Jegyezd fel a naptárba!

Mert ez bizony nagy banzáj lesz. De lépjünk csak vissza szeptemberig, amikor is kiderült, hogy mindenki kedvenc Katalin hercegnéje ismét várandós. A hercegné korábban sem titkolta, hogy nyitott a további családbővítésre, most pedig végre valóra válik az álma. Az egyetlen negatívum, hogy korábbi terhességei során is súlyos rosszullétekkel kellett megküzdenie, amelyeket már most is tapasztal, és nincs épp a legjobb formában:

Azóta a királyi család kapott hideget és meleget, és még egy kis hideget:

És végre az első hivatalos fotózás is megtörtént, ahol már Katalin kerekedő pocakkal látható. Azt azonban eddig nem tudtuk pontosan, hogy hányadik hónapban van, hiszen valójában még nem is szerették volna a terhessége hírét közölni a nyilvánossággal, ám a sorozatos rosszullétek miatt Katalin gyakran látogatta a kórházat, ami szemet szúrt a fotósoknak, szóval muszáj volt kitálalni.

Ma pedig a Kensington-palota Twitter-oldalán közzétették a hírt: Katalin és Vilmos harmadik gyermeküket 2018 áprilisára várja!

Valószínűleg ez volt az utolsó hivatalos információcsomag, amit áprilisig kaptunk, hiszen a királyi család hagyományainak megfelelően a baba nemét és nevét a születéséig titokban tartják.

De addig is még biztosan látunk pár csodás kismamaszettet tőle!