Egy 6 éves kislány egyedül áll az utcán. Először csinos, majd koszos ruhában. Szerinted mikor mennek oda hozzá? - VIDEÓ

Borítókép: Egy 6 éves kislány egyedül áll az utcán. Először csinos, majd koszos ruhában. Szerinted mikor mennek oda hozzá? - VIDEÓ Forrás: youtube.com
Így reagáltak a járókelők a magányosan álldogáló gyerekre.

Anano egy átlagos 6 éves kislány, akit felkértek, hogy játsszon el egy szerepet egy kisfilm kedvéért. A film készítői először csinos, jól szabott ruhákba öltöztették, majd kiállították Tbiliszi egyik sétálóutcájára Grúziában. Miközben hömpölygött az embertömeg, kamerával rögzítették, mi történik: vajon hány járókelő veszi észre a kislányt, kérdezi meg, hogy eltévedt-e, s ki ajánlja fel a segítségét. Meglehetősen sok, a videó tanúbizonysága alapján.

Aztán Ananót kezelésbe vette egy sminkes és koszos hatásúra festette az arcát, haját csapzottabbra kócolta és ráadtak néhány kinőtt, szakadt, koszos ruhát. Így visszamehetett ugyanarra a helyszínre, ahol korábban talpig csinosban ácsorgott. A kérdés, hogy vajon most is olyan sokan odamentek hozzá?

A tesztet egy tetszőleges étteremben is elvégezték, az eredmény pedig erősen elgondolkodtató. A film egyébként a UNICEF gondozásában készült és arra hivatott felhívni a figyelmet, hogy a szegénység mennyiben befolyásolja egy gyerek életkilátásait. Feltétlenül nézd meg!

Anano

Anano, hogyan befolyásolják a külsőségek a társadalmat

Posted by Mucsi Zoltán on Sunday, November 26, 2017