7 drága úticél olcsóbb alternatívája

Minél jobb áron szeretnél nyaralni idén, de közben mesebeli helyszínekre vágysz? Akkor ez a cikk neked szól!

Vannak helyek a világban, ahová nagyon szeretnénk eljutni, de a pénztárcánk nem feltétlenül engedi ezt. Persze ez nem jelenti azt, hogy sosem lesz lehetőségünk oda látogatni, de ha épp nem jönnek ki jól az anyagiak, akkor érdemes egy kicsit olcsóbb helyszínben gondolkodni. De ki mondta, hogy ezek nem lesznek olyan mesések, mint például a Firenze, Capri vagy éppen az ibizai tengerpart? Most mutatunk 7 drágább nyaralóhelyet, aminek akadnak olcsóbb, de legalább annyira szép variánsai is.

Firenze helyett Serchio

Ha szeretnéd megtapasztalni az olasz életérzést, de nem akarsz túl sokat költeni, válassz egy kisebb települést. Serchio a Toszkán régióban helyezkedik el, egyszerűen mesés, rengeteg természeti kinccsel rendelkezik, és nincs nagy tömeg itt. Lehet kirándulni, finom borokat fogyasztani, ha pedig várost néznél, viszonylag gyorsan elérhető Pisa vagy éppen Firenze is.

Forrás: pinterest

London helyett Edinburgh

Ha a városnézést részesíted előnyben, de Londonnál olcsóbb helyszínre utaznál, Edinburgh jó döntés lehet! Nagyon élénk kulturális élettel rendelkezik, hiszen folyamatosan zajlanak fesztiválok, rengeteg a látnivaló, és nem mellesleg gyönyörű környezetben terül el.

Forrás: twitter