Megjelent a decemberi Éva, nézz bele!

Borítókép: Megjelent a decemberi Éva, nézz bele!
Nyáry Krisztián és lányai rendkívül figyelemre méltó interjút adtak nekünk, és ez még nem minden. A decemberi Éva már az újságárusoknál!

A te gyerekeid is nevelhetetlenek? Nyugi, nem vagy egyedül! Nyáry Krisztiánnal és lányaival készült interjúnkból kiderül, hogy bizony Luca és Liza is hajlamosak a saját fejük után menni, ám mégis irigylésre méltó a hármójuk közötti összhang. Hidd el nekünk, ez a beszélgetés kihagyhatatlan (nem csak a Nyáry-rajongóknak): őszinte, megnevettető, olykor meg is ríkató. EVA1812_PP_120-121 Lehetséges több emberbe szerelmesnek lenni egyszerre? Elméletileg... miért is ne? Talán mi magunk is átéltünk már hasonló érzelmeket. Na de hogyan működhet ez a gyakorlatban? A nyílt többpartnerűségről, azaz a poliamoriáról szóló cikkünkből kiderül, hogy ez a típusú felállás bizony sokaknál kiválóan működik a mindennapokban. EVA1812_PP_50-51 Nyugi, idén sem marad el a karácsony! Két ismert szerzőnk, Pásztory Dóra paralimpiai bajnok és Munkácsi Brigitta zero waste blogger viszont arra buzdít, okosabban bánj idén a pénzeddel és persze az időddel is. Remek ötleteket adnak arra, hogyan kerülheted el a túlfogyasztás és a túlhajszoltság csapdáját a szeretet ünnepén. EVA1812_PP_80-81 Mit keresnek a női rapperek ebben a férfiak uralta, kemény világban? Mi kell ahhoz, hogy helyt tudjanak állni, milyen nehézségeket kell leküzdeniük a végletekig szexista zenei iparágban? Vajon, okosan csinálják? Egyáltalán, miről rappel ma egy nő? Miről szólnak Iggy Azalea vagy Nicki Minaj szövegei? Miklya Anna beavat minket az ellentmondásokkal teli rapper világ kulisszatitkaiba. EVA1812_PP_148-149 Utaznál télen is de nem síelni? Álomszép helyszíneket ajánlunk, amelyek télen még izgalmasabbak, hiszen ilyenkor igazán titokzatos, meseszerű arcukat mutatják.

52 kupon, 10-50%-os kedvezmények csak az Éva magazinban! Vásárolj óriási kedvezményekkel 3 napon át a Campona Bevásárlóközpontban december 7-9. között olyan üzletekben, mint a Humanic, a DM, az Office Shoes, a Régió Játék, a Douglas, a Patika Plus, a Vision Express vagy a Triumph! Részletek a www.evamagazin.hu/camponakaracsony oldalon. Karácsony - Élmény - Campona. c33