Csodás élményekkel vár télen is a Karos Spa...

Borítókép: Csodás élményekkel vár télen is a Karos Spa...
A lassan téliesre forduló, hűvöskés időben mindannyian szeretünk begubózni egy kicsikét, élvezni az otthon melegét, egy jó könyv és egy forró tea társaságában. No, de tényleg csak erről szólhat egy – egy pihengetős hétvége? Koránt sem...

Nekünk van egy sokkal jobb ötletünk: töltsön el Ön is mesés wellness napokat Zalakaros kedvenc, családbarát szállodájában, ahol az egész család megtalálhatja a számára legjobb szórakozást. Hatalmas wellness birodalom, ínycsiklandó gasztro-kalandok, páratlan élmények és persze szuper programok... ez a Hotel Karos Spa!

Készülődjünk együtt az ünnepekre!

Karácsony közeledtével átjárja lelkünket az ünnep varázsa, az adventi időszak csodaváró hangulata. Szeretné Ön is még szebbé tenni ezt a mesés időszakot? Akkor Önnek is a Karos Spa lehet a legjobb választás! Itt ugyanis idén igazán különleges módját választották az adventre hangolódásnak: ez nem más, mint az Adventi szauna szombatok programsorozat! No, de mi is ez pontosan?

  • Pompás illatok, léleksimogató felfrissülés, páratlan kikapcsolódás – a hotel bájos szaunamestere így fokozza fel igazán az adventi hangulatot... Varázslatos mézeskalács, adventi gyümölcsvarázs és fenyőmámoros heves-jeges szaunaszeánszokkal teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat!
  • Azonban a gyermekekről sem feledkeznek ám meg: várja őket az Adventi Kreatív Kuckó, ahol szakképzett óvónénik segítségével kerülhetnek ki valódi kis remekművek a kicsiny alkotó kezecskék alól... Sőt, a Gémklub Játéksarok megannyi izgalmas társasjátéka is gondoskodik majd a felhőtlen jókedvről!

Kis karácsony, nagy karácsony...

Miért ne szólhatna az idei karácsony a valódi pihenésről, a családdal együtt töltött csodás napokról? Legyen ez a néhány nap felejthetetlen élményekkel teli, hagyjuk most a mosogatást, sütést – főzést! S, hogy a mesés kikapcsolódás mellé milyen programokat most Önnek a Karos Spa?

  • Solymi Konga Show – különleges karácsonyi kiadásban
  • Karácsonyi meglepetés – a Pecze Quartett tolmácsolásában
  • A gyerkőcöket animációs programok és a Gémklub Játéksarok várja!
  • A Buborék együttessel tölthetnek egy dalokkal, vidámsággal és jókedvvel teli estet...
  • A Music Szellection a kedvenc karácsonyi slágerekkel kíván Boldog Karácsonyt!
  • Bűvészkedhetnek Kiss Balázzsal
  • És itt lesz a Fourtissimo zenekar is!

Az év legnagyobb durranása...

Búcsúztassa Ön is a Karos Spa-val az óévet, hisz ez lesz az év legnagyobb bulija! Exkluzív, gourmet specialitásokkal tarkított, pompás gálavacsora várja Önt és családját, all inkluzív italfogyasztással, tematikus italszigetekkel és persze fantasztikus meglepetésekkel! Az est folyamán élő zene, tombola, csodás programok és az elmaradhatatlan sztárvendég, a disco-királynő, Zoltán Erika gondoskodik majd a jókedvről! Éjfélkor pedig a tűzijáték fantasztikus fényeivel köszönthetjük 2019-et!

Sőt, a Karos Spa-ban már december 29-től elkezdődik a party! A szilvesztert megelőző két napban már ráhangolódhatunk a bulira, sztárvendégek a Hip-Hop Boyz és a Desperado lesznek!

Új év... és máris farsang!

Az új évben sem maradunk azonban jó programok nélkül! A január 25-ei hétvégén egyből egy fergeteges farsangi mulatsággal várja vendégeit a hotel! A péntek este sztárvendége a csodás hangú Dér Heni lesz! Szombat este pedig fantasztikus hangulattal, jelmezversennyel és élőzenével, a Fantasy zenekarral töltheti életük legjobb farsangját! Ezt igazán kár lenne elszalasztani!