4 bosszúálló csillagjegy, aki nem fél revansot venni

bosszú,horoszkóp,bosszúálló csillagjegyek Forrás: getty images
Jobb, ha vigyázol azokkal az emberekkel, akiknek felkerült a listára a horoszkópja, mivel ők sok esetben a megbocsátás helyett inkább a bosszút választják! A JOY cikkéből kiderül, pontosan kikről is van szó.

A következő csillagjegyek bizony a legtöbb sérelmükre emlékeznek, és gondoskodnak arról, hogy aki egyszer megbántotta őket, az megtanulja a leckét. A legfélelmetesebb, hogy akár évekig is várhatnak, mire lépnek. Jobb, ha vigyázol, ugyanis ezek a csillagjegyek hajlamosak bosszút forralni ahelyett, hogy megbocsátanák a baklövésedet!

Skorpió

Ő bizony minden sérelmére emlékszik és visszaszúr, pont, mint egy skorpió. Számára a bosszú logikus reakció, aki átverte őt, vagy hazudott neki, azonnal célkeresztbe kerül. Azt is tudja, mikor kell lecsapnia, mesterien időzíti a bosszúját.

Bika

Ha valami rosszat teszel, könnyen lehet, hogy visszakapod tőle, azonban mivel türelmes és alapvetően megértő, a bosszú tényleg csak akkor kerül elő, ha valaki nagyon komolyan megbántotta őt. Szerencsére viszont a Bika nyíltan beszél a bosszúról, és a bocsánatkéréssel, na meg egy kis plusz munkával meglágyítható a szíve.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Olvasnál még a témában? Akkor kattints a lenti galériánkba!