6 beszélgetésindító téma, amiben nem esik szó az időjárásról

6 beszélgetésindító téma, amiben nem esik szó az időjárásról
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az ünnepi asztal körül néha jól jöhet egy ezekhez hasonló semleges, ám érdekes témaötlet!

Nyilván veled is sokszor megesett már, hogy összetalálkoztál egy ismerőssel a városban vagy a buszon, és hirtelen beszélgetésbe elegyedtél vele, de a második kérdés után már nem igazán tudtatok mit kezdeni egymással. Sajnos sokak családjában is vannak olyan kapcsolatok, amelyekben időről-időre erősen megbicsaklik a kommunikáció például az ünnepi asztalnál, amikor megnyílunk egymás előtt egy kis beszélgetés erejéig.

Ha neked is vannak olyan családtagjaid, ismerőseid, akikkel nem igazán tudsz jót beszélgetni, netalán mindig csak kellemetlen témákat érintetek és szívesen cserélnéd azokat másra, akkor íme jó pár ötlet arról, hogy miről lehet beszélgetni a kínos csend elkerülése végett!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
6 beszélgetés indító téma, amiben nem esik szó az időjárásról

mydomaine

Tovább olvasok
Összeköltözés előtt ezt az 5 kérdést tisztázzátok egymással

Némelyik elsőre kényes témának tűnik, megéri a mély levegővételt és az őszinteséget, hogy egyeztessetek a válaszokról. Sokkal jobb időben tiszta vizet önteni a pohárba - például a pénzügyekkel kapcsolatban -, később kevesebb lesz a félreértés és a csalódás, vagyis nagyobb esélyt adtok ennek a kapcsolatnak.

TOP 10 gyereknapi program – jó részük felnőtteknek is ingyenes

Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, de ha nem, akkor maradnak a beltéri mulatságok.

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem