Ezt a bestsellerszerzőt olvasd a horoszkópod szerint

Borítókép: Ezt a bestsellerszerzőt olvasd a horoszkópod szerint
Fogalmad sincs, mit olvass legközelebb? Még keresed azt a könyvet, amibe tényleg belefeledkezhetsz? Miért ne kérnél segítséget a csillagoktól? Most kiderül, kik azok a bestsellerszerzők, akiket érdemes olvasnod aszerint, hogy te mikor születtél – és hogy ők mikor születtek.

Az asztrológia talán inkább játék, mint egzakt tudomány, mégis folyton magunkra ismerünk benne: napról napra megmondja nekünk, mi alapján hozzunk döntéseket, vállaljuk-e a kockázatot vagy ne, vagy akár beengedjük-e azt a bizonyos izgalmas idegent az életünkbe. Miért ne mondanák meg a csillagok azt is, hogy kitől olvassunk? Amúgy is folyton azt keressük-kutatjuk: milyen könyv az, ami leköt minket, kiszakít a taposómalomból, átrepít egy másik világba? Milyen az a fiktív karakter, akivel azonosulni tudunk, akit személyes ismerősünkként köszöntünk, amikor harmadszor-negyedszer is újraolvassuk a történetét?

Úgy véljük, az például nem lehet rossz kiindulópont, ha a szerző ugyanannak az állatövi jegynek a szülötte, mint mi. Márpedig minden csillagjegynek van kiváló bestsellerszerző szülötte, persze mindegyik teljesen más: van köztük vad vénájú Kos, érzelmes Rák, részletgazdagon fogalmazó Szűz. Mindegyiküknek megvannak az erősségei és a gyengéi is. Nézzük, kiket érdemes olvasnunk aszerint, hogy mikor születtünk: