Az Éva bemutatja: #mutiazuzsit iskolakezdő kihívás

mutiazuzsit,van20percem,uszi,gyerek,iskolakezdés,recept Forrás: pinterest
Ezennel útjára indítjuk #mutiazuzsit néven futó legújabb kihívásunkat, amelyben számtalan szuper recepttel, ötlettel és bevásárlólistával szeretnénk kedveskedni olvasóinknak 10 napon keresztül – akár anyukák, akár nem –, megkönnyítve ezzel pörgős hétköznapjaikat.

Már javában zajlik a szeptember, szülők és gyerkőceik egyaránt kezdenek hozzászokni a sulihoz, a hétköznapokhoz, a korán keléshez, az „anyu-iskolabuszhoz”... Na és képes vagy-e napi 20 percet szánni arra, amire tényleg szeretnél? Tedd próbára magad: állíts össze két héten át minden hétköznap valami igazán finom, tápláló és egészséges, mindemellett pedig szeretetteljes uzsonnát a gyerekednek vagy akár saját magadnak! És aztán persze tedd közzé a róla készült fotódat!

Korábban #van20percem kihívássorozatunkkal az egészséges életmódot igyekeztük becsempészni a mindennapjaidba, ahol változatos minikihívásokban vehettél részt, illetve megosztottunk veled számtalan videót és receptet is. Legújabb, 10 napos #mutiazuzsit iskolakezdő kihívásunkban pedig olyan ötleteket és recepteket osztunk majd meg veled napról napra, amelyekhez bevásárlólistát is kapsz, így nemcsakhogy gondolkodnod nem kell majd azon, hogy milyen uzsit készíts a gyereknek, de az sem fog gondot okozni, hogy összeállítsd hozzá a bevásárlólistát.

Már az első napon kapsz tőlünk egy alapanyaglistát az első hét receptjeihez, amit akár hétvégén is megvásárolhatsz, illetve az első receptet is megtalálod majd, amit hétfőre elkészíthetsz. Innentől kezdve pedig minden nap felkerül majd az evamagazin.hu és a #van20percem facebook oldalára a másnapi uzsonna receptúrája!

mutiazuzsit,van20percem,recept,uszonna
Forrás: pinterest
#van20percem #mutiazuzsit

Hogy mit érdemes még tudnod #mutiazuzsit iskolakezdő kihívásunkról?

Receptjeinket és útmutatásainkat a lehető legváltozatosabban állítottuk össze az anyukák számára, így azok is kapnak majd ötleteket, akiknek a gyermeke valamilyen ételintoleranciában szenved, de azok is, akik kipróbálnának valami újat vagy megtanulnák, hogyan tehetik izgalmasabbá, dekoratívabbá az uzsisdobozt gyermekük számára, miközben arra is ügyelünk majd, hogy mindeközben ne terheljük túlságosan a pénztárcádat!

Ha kevés időd van rá, hogy suli előtt vagy után elkészítsd a gyerek uzsonnáját, ha nincs ötleted mit készíthetnél vagy csak válogatós a gyermeked, a #mutiazuzsit iskolakezdő kihívásunkat neked ajánljuk! Egy dolgot azonban ne felejts: posztolni egy képet az általad elkészített uzsiról a #van20percem facebook oldalán (vagy akár kommentben) és képaláírásként bepötyögni a #van20percem #mutiazuzsit hashtageket.

A kihívás 2018. szeptember 14-től szeptember 28-ig tart.