Olyan sokat fogyott Ashley Graham, hogy egyesek szerint már nem is plus size

Ashley Graham,plus size,Ashley Graham 2018 Forrás: Getty Images
Nem kérdés, Ashley Graham a világ egyik legismertebb modellje, és egészen biztosan a legismertebb plus size modellje. Vagy csak volt? Az instyle.hu híradása.

Hogy Ashley Graham akkor is ilyen híres lenne-e, ha nem lenne plus size, az egy jó kérdés, de az biztos, hogy a formásan telt lány az évek során komoly falakat döntött le a divatiparban, és a body positive mozgalom élharcosa lett.

Ashley Graham az első plus size modell volt, aki helyett kapott a New York-i divathéten, idén pedig már a D&G divatbemutatón is vonult, bár ennek rajongói annyira nem örültek:

Büszkén vállalja testét, és annak minden hibáját, legyen szó narancsbőrről vagy striákról, most azonban követői szerint valami megváltozott. Bár általában az emberek támogatják azt, aki a környezetükben fogyókúrázik és az egészséges élet útjára lép, Ashley fogyását sokan nem nézik jó szemmel. A modell a napokban töltötte fel magáról a következő fotót, ami alatt temérdek negatív komment található, egyesek pedig állítják:

Ashley Graham már nem is plus size!

Nos, ha minket kérdeztek Ashley csodás formában van, fogyását illetően pedig max néhány kilóról lehet szó. Annál több múlt viszont a ruhaválasztáson, ez a Prabal Gurung ruha ugyanis optikaliga csodásan karcsúsítja a modellt.

Nézd meg az Ashleyről készült új fotókat az instyle.hu oldalra kattintva!