Eszméletlen jó vizes játszótér nyílt a kicsik kedvéért az Aquaworldben!

Borítókép: Eszméletlen jó vizes játszótér nyílt a kicsik kedvéért az Aquaworldben! Forrás: aquaworldresort.hu
Amíg a komoly csúszdák túl "vadak", mostantól addig is hatalmas élmények várnak a picikre az Aqua Spray Parkban.

Az Aquaworld Budapest Élményfürdő megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot!

Egy kilométernyi vízvezeték, négyszáz négyzetméter alapterület és egy precízen kivitelezett, határidőre befejezett fejlesztés. Budapest egyetlen vízibirodalma, az idén 10. születésnapját ünneplő Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő további, szórakoztató attrakcióval bővítette kínálatát.

Az élményfürdő strand területén megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot.

A közel 400 négyzetméteres területen fekvő, két szekcióra bontott vizes játszópark, korosztály szerinti igényeket kiszolgálva várja vendégeit a csöppségektől egészen a kiskamaszokig. Hazánk legnagyobb vizes játszótere, amely hűsítő permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből áll, további szórakozási lehetőséget jelent azoknak is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni.

Európa egyik legnagyobb fedett vízibirodalmában és a mellette elterülő strandon a vizes programok teljes arzenálja vár!

A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom körül megmártózhatunk a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence egyikében, kipróbálhatjuk a szörföt, a búvárkodást, a vízen járó labdát és hengert, személyes sebességrekordunkat pedig a 11 különleges csúszda bármelyikén felállíthatjuk.

A kreatív és sportos animációs programok több hely- színen is elérhetők. Az örökmozgó apróságok nemcsak a medencékben pancsolhatnak, csúszdázhatnak, hanem megunva a fürdőzést, kedvükre ugrálhatnak a szárazföldi játszóparkban található légvárban és trambulinon. Aki jobban szeret alkotni, az a kézművesházban és a hétvégi gyerekfoglalkozásokon a kreativitását is fejlesztheti.

És amíg a gyerekek boldogan játszanak, aktívan mozognak és igazi barátságokat kötnek mit csinálnak a szülők? Garantálható, hogy ők sem fognak unatkozni. Kedvükre sziesztázhatnak a wellness világban, vagy egy kényeztető masszázzsal frissíthetik fel magukat, vagy saját gyermekeikkel együtt szerezhetnek közös nyári emlékeket.

Bővebb információ: www.aquaworldresort.hu