Anastacia Budapesten!

Borítókép: Anastacia Budapesten!
Részletek itt!

A poplegenda Anastacia – ő a megahang, s olyan nagy slágereket tudhat magáénak, mint az ‘I’m Outta Love’ és ‘Left Outside Alone’ – visszatér Európába 2018 áprilisában az EVOLUTION című turnéjával. Több mint 30 millió világszerte eladott lemezzel Anastacia napjaink egyik legfelismerhetőbb hangja, aki a 7. albumát új turnéval ünnepli.

Stockholmban Anders Bagge producerrel (Celine Dion, Janet Jackson, Madonna) és a Baggpipe Studios csapatával rögzített ‘Evolution' Anastacia visszatérését jelzi, amit azonnal felsimerhető, mély érzésekkel teli hangja ural.

A 2016-2017-es a 110 fellépést megért, elképesztően sikeres ‘Ultimate Collection’ turnéja után Anastacia visszatér és áprilisban útjára indul új turnéja, több dátummal a nyár folyamán, köztük a budapesti koncertjével.

Az ‘Ultimate Collection’ turnéja során Anastacia bejelentette együttműködését a Cancer Research UK-val és személyesen adományozott, hogy segítsen pénzt gyűjteni életmentő emlőrákkutatásokra, miután kétszer is legyőzte ezt a betegséget. Anastacia bátorítani akarja rajongóit, barátait és támogatóit, hogy adakozzanak és segítenek pénzt gyűjteni az emlőrákkutatáshoz és így a betegek túléléséhez. Az Ultimate Collection 2016-os budapesti koncertjén több mint 6000 ember láthatta őt a színpadon, ahol duettet énekelt Király Viktorral.

Az új turnéról szólva Anastacia azt mondta: “Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét Európába jövök és bemutathatom az európai közönségnek az új albumomat. Az albumot aközben rögzítettem, amikor turnéztam az Ultimate Collection-nel és már nagyon várom, hogy megosszam ezeket a dalokat”.

Időpont: 2018. május 13
Helyszín: Tüskecsarnok


Jegyek kaphatók ITT.
További információ ITT.