Pajtik a pajtából – tanyasi állatokról indul vígjáték ’reality’ a Boomerangon

Borítókép: Pajtik a pajtából – tanyasi állatokról indul vígjáték ’reality’ a Boomerangon
Júniustól látható a Boomerang csatorna saját gyártású német sorozata, az Öt pajti, amely szervesen illeszkedik a gyerektévé európai felhozatalába. A Boomerang célja ugyanis, hogy az amerikai sorozatok mellett helyi tartalmak is színesítsék a kínálatot.

Az Öt pajti egy szó szerint ’állatian’ jópofa vígjátéksorozat az egész családnak! Paco kutya, Kimi nyuszi, Loona nyuszi és Soeren csacsi egy otthonos pajtában élnek. Egy viharos éjszakán azonban új lakó érkezik: MC Digga, az eltévedt rappelő kakadu, aki az utazásairól szóló őrült történeteivel szórakoztatja a többieket. MC Diggának mindig kéznél van az okostelefonja, amin vicces videókat oszt meg a barátaival. A kakadu ripacskodását nem nézi jó szemmel Paco, aki a pajta önjelölt, de facto ura. A kutyának azonban mindig jó az étvágya, így némi étellel könnyen lekenyerezhető. Az állatok életéből nem hiányozhatnak a modern technika vívmányi sem: MC Diggához hasonlóan Kimi és Loona is fent van az interneten. A két nyuszi –mindig lépést tart az aktuális trendekkel, divattal, képeiket a Nyuszigram-profiljukon lehet megtekinteni.

Anker Greifender, a Turner Broadcasting System németországi, saját gyártásért felelős igazgatója szót ejtett a sorozatot életre keltő technikai megoldásról. „Az Öt pajti színes és izgalmas kalandokkal szórakoztatja a nézőket. Fontosnak tartottuk, hogy az állatok beszélgetése hiteles és élénk legyen, amit az úgynevezett morphing nevű technikával oldottunk meg, vagyis az állatok szájmozgásának meganimálásával.”

Öt pajti – június 23-ától hétvégén 12:40-kor a Boomerang csatornán!