6 produkció, amikor mindennél jobban dübörgött az All I want for christmas is you

Borítókép: 6 produkció, amikor mindennél jobban dübörgött az All I want for christmas is you Forrás: proudfm.com
"I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is youuuuuu!"

Közhelyek ide vagy oda, egyszerűen ki kell jelentsük, hogy 1994 óta nincs karácsony Mariah Carey nélkül! Csak abba gondoljatok bele, már egy teljes generáció felnőtt úgy, hogy fogalma sincs róla, milyen volt, amikor még a Wham! Last christmas című száma volt a legmenőbb és leggyakrabban hallgatott külföldi dal karácsonykor. Mariah persze akár csendben is ülhetne már a babérjain, ha az elmúlt több mint 20 év alatt megunta volna ezt a dallamot, hiszen kizárólag ezzel a dallal több mint 100 millió forintot zsebel be éves szinten.

De szerencsénkre nem így tesz – és mindamellett, hogy időről-időre új dalokkal is megörvendeztet bennünket –, s karácsony derekán sosem feledkezik meg a legsikeresebb slágeréről és számtalan fellépésen előadja azt, legtöbbször más énekesekkel, sztárokkal karöltve.

Az "All I want for christmas is you" leggyakrabban hallgatott verziója – amely egyben az eredeti videoklip is –, több mint 345 millió megtekintéssel büszkélkedik jelenleg a Youtube-on, és akkor ez még csak egy platform a sok közül, ahol hallható a dal.

Ezt a megunhatatlan, széthallgatott, szentimentális és semmihez sem fogható dalt természetesen a Mariah-val történt közös fellépéseken kívül számos előadó feldolgozta, mi pedig most azt a 6 produkciót próbáltuk rangsorolni ezek közül, amely a legnagyobbat szólt az elmúlt években. Hallgassátok, élvezzétek, végtelenítsétek!

6. Michael Bublé – Christmas album

5. Hanson – Finally, it's Christmas album

Erről bővebben olvashatsz itt.

4. The Puppini Sisters – Christmas With The Puppini Sisters album

3. Mariah Carey – James Corden: Carpool karaoke

2. Mariah Carey – Michael Bublé (live duet)

1. Olivia Olson – Love Actually album (Az Igazából szerelem című filmben)

Még mindig nem volt elég? Akkor íme az egy órás végtelenített változat!