5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)

5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)
Forrás: julieandjuliamovie

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

Érdemes őket megfogadni, különösen így az ünnepi főzőcskézés környékén.

Olvasd el ezt is!

1. szabály

"Az otthoni szakácsok nem használnak megfelelő eszközöket. A hegyes kések legalább olyan fontosak, mint megtanulni eltalálni a helyes hőfokot." - Alex Leonard, a Lowlife szakácsa

2. szabály

"Nem kóstolgatják főzés közben az ételt, ami a legnagyobb hiba. Ez minden alkalomra igaz, de különösen akkor fontos, mikor először készítünk valamit a szakácskönyvből. A szakácskönyv csak útmutatásul szolgál, a finomhangolás már csak rajtunk áll." - Tadashi Ono, a Ganso kulináris igazgatója

3. szabály

"Azt hiszem, a túlöntözött saláták és a majonézes dresszingek a legnagyobb hiba." - Jody Williams, a Buvette séfje és tulajdonosa

KATTINTS A 4. SZABÁLYÉRT!

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft