A nyugalom szigete – tényleg létezik!

Borítókép: A nyugalom szigete – tényleg létezik!
Manapság minden nap egy küzdelem, harc az idővel! Te is szívesen megállnál, vagy csak egy kicsit lassítanál?

Nem vagy egyedül. Hisz ma már a legtöbb ember számára az is igazi kihívást jelent, hogy megtalálja azt a helyet, ahová egy kicsit elbújna, megpihenne és feltöltődne, hogy aztán újult erővel nézhessen szembe az elkövetkező kihívásokkal.

A családi üzemeltetésű Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőtől mindössze 300 méterre megszületett az a varázslatos hely, ahová legtöbbünk vágyna. 12 vadonatúj, egyedi tervezésű, egész évben üzemelő prémium apartman várja a vendégeket.

A természetközeli (a Tiszától mindössze 200 méterre), családbarát, kényelmes szálláshelyek mindössze néhány lépésre találhatóak a fürdőtől. A nagyobb családok vagy baráti társaságok a 4-6 fő elhelyezésére alkalmas, 53 négyzetméter nagyságú, összkomfortos házak bármelyikét lefoglalhatják, ahol jól felszerelt nappali, két hálószoba, konyha-étkező és fürdőszoba áll a rendelkezésre. De találnak ennél kisebb, 27 négyzetméteres stúdió házakat is, amelyek lakótérrel, konyhával és fürdőszobával vannak felszerelve. Az apartmanok még a hidegebb napokon is ideális szálláshelyek, hiszen télen fűtő-, nyáron pedig klímaberendezés gondoskodik a kellemes, benti hőmérsékletről. A házak mindegyike saját terasszal, kerti bútorokkal és parkolóval rendelkeznek; tehát minden adott, ami egy kellemes kikapcsolódáshoz szükséges.

A prémium apartmanok zárt udvarban helyezkednek el, melyben még egy fűtött medencét is találnak a vendégek. Az udvaron az árnyékot több mint 40 éves fenyőfák biztosítják, melynek fantasztikus hangulata magával ragadja a pihenni vágyókat.

A vendégek részére a belépés, a minden igényt kielégítő Tisza-parti Gyógy és Élményfürdőbe, díjtalan. A fedett, feszített víztükrű úszómedence és a nyitott vagy részben fedett élménymedencék mellett az impozáns szaunavilág használata is ingyenes.

Aki egyszer ide ellátogat, megtapasztalja a természet, a friss levegő és a barátságos légkör által nyújtotta pihenés élményét az utána biztosan visszavágyik Tiszakécskére.