A családi együttlét új helyszíne - A télikertek új generációja

Borítókép: A családi együttlét új helyszíne - A télikertek új generációja
Élveznéd a természet közelségét most is, hogy hamarosan itt a tél? A télikertben megtalálhatod a pihenés és a társas együttlét kulcsát, miközben a természet egy karnyújtásnyira marad. Bemutatkozik a CORSO mobil télikert.

Bár a télikerteknek Európa-szerte évszázados kultúrája van, már a századfordulón a jómódú polgári otthonok külön helyiségét képezte, hazánkban sokan még csak most kezdenek ismerkedni az általa nyújtott sokszínű előnyökkel. A télikert műfaja azóta számos átalaluláson ment át míg mára megtalálta végleges, praktikus, de mégis elegáns változatát.

A CORSO mobil télikert tágas, hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően pedig rendkívül fényes. A télikert a családi ház lelke lehet, ahol a generációk egybegyűlhetnek és ahol egy téli napon nyugalomban fogyaszthatjuk el a reggelinket, vagy egy pokróc alatt összebújva mesét olvashatunk gyerekeinknek - míg odakint hull a hó.

A minden évszakban természetközeli élményt biztosító CORSO adottságainak köszönhetően nemcsak otthonos családi fészek, hanem a relaxáció, a sport, az évszaktól független botanikus élmények tökéletes színtere is egyben.

Modern és otthonos - a család nagy örömére

Ha télikertről van szó, sokunknak egy rossz minőségű, ingatag, barkácsolt szerkezet jut eszébe. Ezzel szemben a CORSO egyedi igényekre tervezett rugalmas szerkezet, könnyen csúsztatható elemekkel. Formabontó tulajdonságainak köszönhetően bármilyen programhoz, családi eseményhez vagy akár az időjáráshoz igazíthatjuk és átalakíthatjuk - a család és kiskedvenceink nagy örömére. Energiaigénye zárt állapotban is akár 0%-ra csökkenthető és az üvegházhatásnak köszönhetően a téli hidegben is plusz 5-6°C-ot biztosít. A mobil télikert kialakításakor a már meglévő családi házunk és annak környezete döntő szempont a tervezésben. Formavilága modern összképet és új színt kölcsönöz otthonunknak.

Bővebb információk ide kattintva érhetők el.

Ismerje meg a család új találkozási pontját Galériánk segítségével: