Villants tokát! Egy nő elképesztő képekkel harcol a közösségioldal-kompatibilis fotók ellen

Villants tokát! Egy nő elképesztő képekkel harcol a közösségioldal-kompatibilis fotók ellen
Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Amerre csak jár a világon, mindenütt lő egy-két tokás szelfit...

Úgy tűnik, akadnak olyanok, akik tényleg nagyon megelégelték a közösségi média által diktált, látszattökéletes magamutogatást, már ha lehet így fogalmazni. Egy 21 éves nő, bizonyos Michelle Liu úgy gondolta, sokkolja a világot a teljesen életszagú fotóival, amelyeken történetesen még a tokája is látszik az előnytelen szögből való fényképezésnek betudhatóan. Ha a mókás kezdeményezés mögé tekintünk, talán mi magunk is beláthatjuk, hogy manapság tényleg rengeteg ember van – főként a fiatalabb generáció –, aki mindenáron meg akar felelni az aktuális trendeknek, a korosztályuk többi tagjának azzal, hogy az életét a valóságosnál jobb színben tünteti fel a Facebookon, Snapchaten, Twitteren vagy az Instagramon.

Hallottatok már valakit, aki azt mondja: "ezt a képet ne tedd fel a Facebookra, mert nem nézek ki rajta elég jól!"? Esetleg valami hasonlót?

Ha valaki ezt viccesen jegyzi meg, az még csak hagyján, de sajnos vannak, akik teljes mértékben mások véleményétől teszik függővé az életüket, ez pedig súlyos önértékelési gondokhoz vezethet. A tökéletesség imitálásának, hajszolásának felszámolásáért próbál az Instagram-profilján keresztül küzdeni a hölgy, nemrég a barátaival még a budapesti Parlament előtt is lőttek egy tokás szelfit. Ha szerinted is az igaz valónkat kéne mutatnunk az életünk minden területéről, kövesd Michelle utazós Insta-profilját, és oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen észrevegyék: a természetesség, az, hogy önmagunk lehetünk, mindennél fontosabb.

Nézd meg a galériánkat> 9 kép
Villants tokát! Egy nő elképesztő képekkel harcol a közösségioldal-kompatibilis fotók ellen

boredpanda.com

Tovább olvasok
Komolyabban vesszük a fiúk fájdalmát, mint a lányokét

Egy friss kutatás szerint máshogy becsüljük meg a különböző nemű gyerekek fájdalmát. Nagyobbra becsüljük a fiúk fájdalmát a lányokéval szemben.

Nyolc dolog, amire még használhatod a régi telefonodat

Mielőtt visszavinnéd a szolgáltatónak vagy elektronikus hulladék válna belőle, nézd meg, hogy nem tudod-e még valamire használni az elfekvőben levő okostelódat.

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem