Videó: a Trónok harca sztárja életében először rappel, méghozzá nem is akármiről, hanem a nők legbecsesebb szervéről

Borítókép: Videó: a Trónok harca sztárja életében először rappel, méghozzá nem is akármiről, hanem a nők legbecsesebb szervéről
Eddig nem is sejtettük, mire van szükségünk egy ilyen nehéz munkanap végén!

Meglehetősen vagány dologra vállalkozott Nathalie Emmanuel, akit Missandei (Daenerys Targaryen tanácsadónője) szerepében láthatunk a Trónok harcában: olyan videót posztolt magáról, amiben a… nos, hát a punciról rappel. Íme:

A videó a #ForThePussyChallenge nevű kihívás részeként készült el, amelynek lényege, hogy olyan hip hop műalkotást kell készíteni, amelynek minden sora úgy végződik, hogy “for the pussy”. Nathalie pályaművének a művészi mondanivalója pedig az, hogy minden nőnek joga van a testéhez, minden nő mondhat nemet, és senki sem rendelkezhet más puncija fölött. Ja és persze minden ember egyenlő, a nők is megérdemlik az egyenlő fizetést a férfiakkal és senkit sem szabad ribancnak nevezni, csak mert rendelkezik a fent említett testrésszel.

A 28 éves Nathalie Emmanuel Angliában született és nevelkedett; édesanyja révén félig dominikai származású. 2013 óta játszik a Trónok harcában, de emellett felbukkant néhány akciófilmben, például a Halálos iramban 8-ban is.