A fiatalság múlandó, az életstílus örök

A fiatalság múlandó, az életstílus örök

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

S

Sokan 30-40-es éveikben érik el életüknek a leginkább kiteljesedett korszakát - érzelmi, anyagi és fizikai értelemben is.

Ilyenkorra adódik lehetőségük finanszírozni a jó minőségű, élményt jelentő étkezéseket, ruhákat, sminket, programokat, hobbit is. Az egyetlen bökkenő, hogy ha nem teszünk időben lépéseket, mire megszereznénk a megérdemelt kényelmünket, pont elveszítjük. Jó hír, hogy ez nem törvényszerű!

Ma már egyre többen vágynak aktív életre, sokan egyenesen azt mondják, hogy a 70 lesz az új 50. Mindenesetre, aki időben megkezdi az öngondoskodást, annak nagyobb lehetősége van arra, hogy fiatalsága nyugdíjas korban se érjen véget. A hangsúly a biztonságon van: ne kelljen aggódnunk a pénzügyi lehetőségeink miatt, megengedhessük magunknak azt, amit életünk korábbi szakaszaiban megtehettünk, vagy akár annál többet is! Hogy anyagi biztonságunk életünk végéig kitartson, érdemes az alábbi szempontokat észben tartani!

Kép

Addig se nyújtózzunk, ameddig a takarónk ér! Bár látjuk előre pár évre az anyagi stabilitásunk zálogát, készülnünk kell arra is, hogy bármikor beüthet a krach. Hirtelen elveszteni valamit, vagy kényszerűségből lassan elhagyni a megszokott élvezeteket, egyformán frusztráló. Mindig csak egy picit többet engedjünk meg magunknak, mint korábban, és maradjunk bőven anyagi lehetőségeink határain belül – így ráadásul folyamatosan megmarad a jutalmazó érzésünk is! Magunkra is szánjunk időt! Munkahely, család, gyerekek, háztartás, barátok – mind-mind értékes részei életünknek, de magunkra is marad idő, energia és figyelem? Érdemes néha megállni, és átgondolni, hogy számunkra mi a leginkább fontos, és ha nagyon hátra soroltuk volna saját érzelmi és egzisztenciális biztonságunkat, gondoljuk át, hogy mit tehetünk érte! Tervezzünk hosszútávra! Ma már nem ördögtől való, hogy több évtizedes időtartamra előre biztosítsuk be a kényelmünket, sőt! Ha mértékletes, fontossági sorrendünkön alapuló, mégis élvezetes életet élünk, természetes, hogy szeretnénk ezt megőrizni, életünk végéig. Ehhez számos megtakarítási forma áll rendelkezésünkre, melyek közül az egyik legnépszerűbb a nyugdíjbiztosítás – nem véletlenül! Amellett, hogy fedezi időskorunk kényelmét, védelmet is biztosíthat szeretteinknek.

Ha nem tudod, hogy pontosan mennyit és miben tegyél félre, kattints ide, hogy megismerd a Groupama Biztosító nyugdíjbiztosítási ajánlatát, mellyel most vonzó garantált ajándékok közül is választhatsz!

Kép
Tovább olvasok
Így hordd a tavasz alapdarabját, az overált!

Kényelmes, közben pedig eszméletlenül stílusos – a szezon egyik alapdarabja az overál. Megmutatjuk, hogy hogyan viseld a különböző fazonokat.

Ruccanj ki Szlovéniába, szép helyek vannak arra!

A környező országok tele vannak olyan felfedezésre váró helyekkel, amit semmiképp ne hagyj ki. Most Szlovéniából hoztunk egy gyönyörű kedvcsináló videót.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem