Elérkezett a Nagy Ő ideje: szerelmi horoszkóp októberre

Borítókép: Elérkezett a Nagy Ő ideje: szerelmi horoszkóp októberre
Bár már tényleg vége a nyári flörtöknek, azért az október is tartogat még izgalmakat a szerelem terén. Fontos találkozások, mindent elsöprő érzelmek és nehéz döntések várnak mindenkire 2017 októberében: nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok!

KOS (március 21.–április 20.)

Október kifejezetten fontos hónap lesz a számodra. Mostanában ugyanis időhiánnyal küzdesz, ez pedig jelentősen rányomhatja a bélyegét a munkádra és a magánéletedre is. Ám sokat segít az, hogy tényeg olyanokkal vagy körbevéve, akik pozitívan hatnak rád, és akikkel mindent meg lehet beszélni. Rájuk számíthatsz akkor is, amikor életed egyik legfontosabb magánéleti döntését kell meghoznod, és egyszerűen nem tudod, mi lenne a helyes út. Arra azonban figyelj, most már tényleg itt van a döntések ideje: ne halogasd tovább a dolgot!

BIKA (április 21.–május 21.)

Októberben azok a Bikák, akik még nem tették, nagyon könnyen szerelembe eshetnek, olyanannyira, hogy talán másra nem is nagyon figyelnek. Ez nagy hiba, mert ettől könnyen hibázhatnak és gúnyolódás tárgyává válhatnak. A kiszemelted felé bátran tedd meg most az első lépést, mert garantált a siker, de arra ügyelj, hogy a kialakuló kapcsolat mellett maradjon időd az élet más területeire is!

IKREK (május 22.–június 21.)

Mostanában nem voltál túl nagy társasági ember, ám itt az idő, hogy kicsit kibújj a csigaházadból, és élj! Ha egyedül vagy, teljesen egyértelmű, hogy a 4 fal között nem találod meg az igazit, így nem árt belevágni az ismerkedésbe. De ne ítélj elsőre! Most könnyen jöhet valaki, akivel eszed ágában sem lenne randizni, mégis jól tennéd, ha kivételesen kilépnél a komfortzónádból, és igent mondanál a találkozásra!

RÁK (június 22.–július 22.)

Elérkezett számodra az év legjobban várt hónapja: most van a legtöbb esélyed arra, hogy rálelj a Nagy Ő-re! Ám fontos, hogy legyél nyitott a világra, és adj lehetőséget a sorsnak, hogy eléd sodorja azt a valakit. De adj mindenkinek esélyt, mert nem biztos, hogy a vicces és jóképű pasi lesz a befutó, nem pedig a kissé visszafogott, de annál intelligensebb jelölt! Ha pedig már nem kell agyalnod a párkeresésen, és megtaláltad a szerelmet, akkor ez a hónap az, amikor könnyen lehet, hogy végre szintet léptek, és elérkezik a lánykérés...

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A Vénusznak köszönhetően ebben a hónapban fenekestül felfordul az életed, és megjelenik az elsöprő szerelem, ám közel sem úgy és onnan, ahogyan számítasz rá. A jegy szülötteinek remek ez a hónap az érzelmek kifejezésére, a párkapcsolatban élők mindennapjait pedig a harmónia – és a hónapok óta húzódó problémák megoldása jellemzi.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A Szüzek számára az október a problémamegoldásról fog szólni, ám ehhez mindenekelőtt az eddigieknél is sokkal nagyobb türelem és megértés kell. Ne kapd fel rögtön a vizet, ne menj bele felesleges vitákba, inkább számolj 10-ig, és kérd erre a partneredet is. Ha sikeresen, nagyobb viták nélkül átvészelitek ezt a hónapot, akkor tényleg mindent kibírtok! Ha azonban még nincs párod, ezt a hónapot szánd arra, hogy kicsit csak magaddal foglalkozol, magadra figyelsz, és meghatárázod, milyen is számodra az ideális társ! Hidd el, létezik valahol, és rád is fog találni, ám lehet, hogy előtte vannak még feladataid...

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A hónap elején felüti a fejét az életedben a féltékenység, és rájössz, hogy van az ismerőseid között valaki, aki nem feltétlenül akar neked jót, inkább azt szeretné, ha hozzá hasonlóan te is boldogtalan lennél. Tartsd nyitva a szemed és próbálj figyelni! Ha pedig még a szerelmet keresed, akkor most különösen fontos lesz, hogy ne ítélj elsőre, mert könnyen lehet, hogy akit neked rendeltek, az cseppet sem olyan férfi, mint amilyet évekkel ezelőtt megálmodtál magadnak!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A legtöbb jegy szülöttével ellentétben te most jobban teszed, ha kicsit megpihensz, elvonulsz a világtól, és lazítasz – akár egyedül vagy, akár párkapcslatban élsz. Így nem lesz lehetőséged hallani olyan pletykákat a kedvesedről, amiket csak egy rosszindulatú ember talált ki, viszont lesz időtök kicsit együtt lenni és feltöltekezni energiával. Ha szingli vagy, akkor pedig ne félj a visszautasítástól és bátran kezdeményezz, mert most ez lesz a siker kulcsa!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Ez a hónap komolyan próbára tesz majd téged az élet szinte minden területén, ám fontos, hogy ne cselekedj elhamarkodottan, és ne bánts meg másokat indulatból, feleslegesen. Ha épp egy szakítást kell túlélned, akkor tudd, hogy ennél egy sokkal jobb fog következni, ha pedig beleuntál a kapcsolatodba, és most lehetőséged lenne félrelépni, akkor is alaposan gondolj át mindent. Tényleg megéri a dolog? Biztos, hogy nem hozható helyre a kapcsolat? Ha pedig így van, tuti, hogy a vallomás helyett a hazugsággal jobban jársz?

BAK (december 22.–január 20.)

Elérkezett az egyedülálló Bakok ideje: a csillagok most szinte biztos, hogy küldenek valakit, akivel tényleg hosszú távra tervezhetsz. Ám ehhez az kell, hogy legyenek programjaid, kicsit világot láss, de lagalábbis annyi, hogy kimozdulj és élvezd az életet! Most az sem árt, ha kicsit odafigyelsz a külsődre: abból nem lehet baj, ha a szokottnál is csinosabban vágsz neki a pasizásnak, mert így nem csak az önbizalmad nő meg, de a kisugárzásod is pozitívabb lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Már az elejétől azt hiheted, hogy folyamatosan akadályok gördülnek az utadba, bármit is szeretnél. Ám valójában csak az a helyzet, hogy ez a hónap számodra egy kisebb próbatétel, így bosszankodás helyett gondolj arra, hogy ez a pár hét nagyon megerősíti majd a személyiségedet. Randikban és ismerkedésben nem lesz hiány, de te csak lazíts: hagyd, hogy kényeztessenek, és szép nyugodtan várd ki, ki az, akivel tényleg hosszú távra tervezhetsz!

HALAK (február 20.–március 20.)

Biztos, hogy nagyon vágysz már egy tartós kapcsolatra, ám ebben a hónnapban ennél fontosabb lesz, hogy kicsit helyrehozd magad fizikailag. Párkeresés helyett koncentrálj a mozgásra, kicsit figyelj jobban arra, hogyan étkezel, tedd helyre a testedet - hidd el, nagy szükséged van rá! Ha pedig már kapcsolatban vagyd, használjátok ki ezt a hónapot, és legyetek együtt minél többet: most ez az, ami nagyon rátok fér!