Elképesztő dolgot jelenthet a Trónok harcára nézve, hogy Emilia Clarke rövidre vágatta szőke haját

Borítókép: Elképesztő dolgot jelenthet a Trónok harcára nézve, hogy Emilia Clarke rövidre vágatta szőke haját
Daeneryshez hasonlóan szőkére festette, majd le is vágatta a frizuráját, és ez fontosabb lehet, mint eddig hitted! A joy.hu cikkéből megtudhatod, mi lehet ennek jelentősége.

Ahogyan azt nálunk is olvashattad, Emilia Clarke múlt héten hatalmas átalakuláson esett át: éveken át tartó parókaviselés után először festette be Targaryen-szőkére a haját. A színésznő rögtön meg is osztotta Instagramon a fodrászkodás közben készült fotót, a leírásban pedig néhány dolog rögtön szemet szúrt a rajongóknak.

Emilia ugyanis megköszönte a paróka készítőinek is, hogy ennyi éven át szuper frizurákat készítettek neki, most pedig valóra is váltották a Daenerys-külsőt.

Ez pedig arra utalhat, hogy a Trónok harca 8. évadában a színésznő már nem fogja viselni a hosszú, szőke parókát, hanem eredeti hajával szerepel a sorozatban. A rajongók szerint ez a sztori szempontjából nagyon fontos, hiszen nem egyszer előfordult már, hogy a készítők valaki frizurájával utaltak a jellemváltozásra. Emlékszel még arra, amikor beismerték, hogy Sansa azok frizuráját utánozza, akiket csodál?

Ezt látva többféle teória is született arra, hogy mit jelent, ha Daenerys mostantól rövid hajjal harcol a Mások ellen és a trónért. Olvasd el te is, és írd meg nekünk kommentben, szerinted melyik a leginkább reális elképzelés!