Napi horoszkóp szeptember 29.: a Szüzek váratlan helyzetben talpraesetten cselekszenek, a Bakok pozitívan csalódnak valakiben

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 29.: a Szüzek váratlan helyzetben talpraesetten cselekszenek, a Bakok pozitívan csalódnak valakiben Forrás: Getty Images
Horoszkóp a tízórai mellé.

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 29.

KOS (március 21.–április 20.)

Ha valami nagyon frusztrál, beszélj róla. Ha valamely helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, tegyél róla. Ne félj hallatni a hangodat, s változtatni azokon a dolgokon, amelyek nem hatnak rád építőleg. Rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságodat nemigen lehet megingatni, ezért tehát attól sem kell tartanod, hogy az újdonságokat nem fogod tudni kezelni. Eljött a te időd, most kell felállnod és leráznod magadról a hátráltató tényezőket! Hajrá!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valami, amit nagyon élveztél és szerettél csinálni, lassan a végéhez közeledik. Emiatt nagyon lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a váltás. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, épp ezért próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá mód. Ne csüggedj, hisz ha ez az ajtó bezárul, lesznek új kapuk, amelyek rengeteg élményt és lehetőséget rejtenek maguk mögött. Fel a fejjel és indulj a kalandok felé!

IKREK (május 22.–június 21.)

Életednek abba a szakaszába érkeztél, amikor egyszerűen elégedett vagy azzal, amit eddig elértél, s megnyugtat az a helyzet, ahol most tartasz, nem akarod már mindenáron, minden erőddel, görcsösen feljebb küzdeni magad. Végre lazíthatsz egy kicsit és gyönyörködhetsz abban, amit a saját erődből, verejtékes munka árán létrehoztál. Nem kell már annyi időt és energiát arra áldoznod, hogy keményen dolgozz valamiért, hisz különösebb erőfeszítések nélkül halad minden a maga útján! Ünnepeld magad és a sikert, mert minden elismerést megérdemelsz!

RÁK (június 22.–július 22.)

Az utóbbi hetek hajtása rengeteg energiát kivett belőled, fáradt vagy mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Az energiaraktáraid majdnem teljesen lemerültek, emiatt kezdesz kicsit apátiás lenni. Most kell magadnak megálljt parancsolnod, vegyél ki egy kis szabadságot és add át magad a pihenésnek! Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt és segít abban, hogy ismét újult erővel térhess vissza a munkádhoz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalomra és vakmerőséggel lesz szükséged. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaidt! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Olyasmi történik, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel az ügyben kellő tudással és tapasztalattal, no pláne még a kreativitásodat is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akinek kifejezetten idegesít néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Mivel azonban ez elég hamar feltűnik az illetőnek, kellemetlen helyzetbe is sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd. Az, hogy megéri-e az erőfeszítést, döntsd el annak alapján, hogy mennyire közvetlen a kapcsolatotok!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson arról, szerinte mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mi több, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb ha megtartja magának azokat. Légy határozott és ne engedd, hogy bárki is érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy a hangnem ne legyen bántó, csupán légy határozott és diplomatikus!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyan helyzetben találod magad, amelyben nemigen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem fogsz, de ha kiállsz a véleményed mellett, akár még úgy is alakíthatod a szituációt, hogy abból senki nem fog a végén rosszul kijönni. Ezúttal minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerül, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. Márpedig ha van rá lehetőséged, miért ne használnád ki?!

BAK (december 22.–január 20.)

Pozitívan csalódsz valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély,s érdemes a környezetedben élőket alaposabban megismerni, mielőtt megítéled őket. A világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a kapcsolatnak, mert nem tudhatod, mivé fejlődhet a kapcsolat közöttetek! Nyugi, nem kell elkötelezned magad az első pillanatban!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Meg vagy győződve róla, hogy minden körülmények között, akármilyen nehézség ellenére képes vagy egymagad megmászni a hegyet, segítség vagy teherhordó sherpa nélkül is. Be kell azonban látnod, nem minden ennyire egyszerű, kiszámítható, és könnyen teljesíthető. Mielőtt belevágsz valamibe, részleteiben merülj el a dologban, vizsgáld meg a lehetséges kockázatokat és aszerint dönts, hogy merre indulsz. Amennyiben szükségét látod, ne szégyellj segítséget kérni, hisz csapatban sokkal könnyebb boldogulni és a felelősség is megoszlik közöttetek. Gondold meg, mielőtt bármibe kezdesz, ha viszonylag sok a veszítenivalód!

HALAK (február 20.–március 20.)

Bár mindent előre elterveztél a hét utolsó munkanapjára, valaki váratlanul segítséget kér tőled, ami teljesen felborítja a programodat. Ennek ellenére nagyon szívesen állsz rendelkezésre, mert bár lőttek szinte minden tennivalódnak, most a helyzet felülír mindent. Mivel belegondolsz, te hogyan éreznéd magad hasonló szituációban, így nem okoz gondot az, hogy egy perc alatt dönts arról, hogy mész és segítesz. Mivel épp nem küzdesz eget rengető kihívásokkal, szívesen állsz oda, fogod meg a munka végét. Derék dolog!