Végre itt egy hordozható pelenkázó, ami majdhogynem megmentheti az életed

Borítókép: Végre itt egy hordozható pelenkázó, ami majdhogynem megmentheti az életed Forrás: amazon.com
Ennek köszönhetően bárhova magaddal viheted a babádat.

Biztos te is többször belefutottál már abba a helyzetbe, hogy amikor magaddal vitted a kicsit szórakozni, - egy bárba, étterembe, szóval felnőtteknek kialakított helyre-, nem találtál megfelelő helyet a pelenkázáshoz a mellékhelyiségben. Pedig mikor máskor történnének a pelus-balesetek, ha nem egy szűk, egy mosdós helyiségben, ahol még megfordulni is alig tudsz? Nos igen, sajnos a legtöbb vendéglátóhely még itthon sincs felkészülve a babák fogadására, nem beszélve arról, hogy ha valahol találni pelenkázót, az is javarészt a női mosdóban van elrejtve - de ez egy más téma lehetne.

Ha mindenezek ellenére sem akarsz lemondani egy kis kikapcsolódásról, - márpedig miért is akarnál, ha amúgy szívesen viszed magaddal a gyerekedet-, akkor meg kell találnod a módját a tisztába tételnek, vagy így, vagy úgy. Szerencsére egy babaholmit gyártó cég felismerte ezt a piaci rést, így megalkották a felakasztható, hordozható pelenkázót, ami amúgy simán elfér a hátitáskádban, vagy a babakocsihoz tartozó tárolóban, ugyanis rendkívül kicsire összehajtogatható.

A "Baby Change-N-Go" névre hallgató szuper kelléket megrendelheted az Amazonról, mindössze 70 dollárért (kb. 20 ezer forint). Ha mégis sokallnád egy újabb kütyüért a pénzt, gondolj bele, mennyire megkönnyítené a szabadmozgásotokat, illetve, hogy akár egy második, harmadik baba is használhatja majd. Így már egészen megéri, nemde?