Napi horoszkóp szeptember 23.: a Skorpiók zsúfolt napnak néznek elébe, a Nyilasok mások elégedettségéért dolgoznak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 23.: a Skorpiók zsúfolt napnak néznek elébe, a Nyilasok mások elégedettségéért dolgoznak Forrás: Getty Images
Hétvégén se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzrntek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Egy korábbi csalódás miatt nem vagy képes egyelőre nyitni az emberek felé, nem akarod ugyanis közelebb engedni őket magadhoz. Így azonban soha nem fogsz tudni semmit sem elengedni és a végsőkig ragaszkodva, saját magad hátráltatva toporogsz majd egy helyben, miközben mások a legfelhőtlenebb életet élik, minden alkalmat megragadva. A sok-sok kínálkozó lehetőség előtted is ott van, rajtad múlik csupán, hogy élsz-e velük, vagy hagyod őket elúszni az árral. Itt az ideje tehát, hogy a saját boldogságod érdekében a korábbi negatívumokat lezárd és végre nyiss egy új Élet felé, amelyben ugyan nem garantált, hogy nem fogsz csalódni, de ha soha nem adod meg magadnak a lehetőséget, akkor soha nem is fogsz tudni semmit sem elérni!

BIKA (április 21-május 21)

Már a hétvége első napján nagy kihívás kínálja magát tálcán, amelyet érdemes megragadnod, ha sikereket szeretnél elérni. Nem lesz egy sétagalopp, ahol csak úgy besétálsz a célvonalba, számos akadállyal kell majd megküzdened, ebben látod azonban az izgalmat. Épp ezért minden eshetőségre felkészülve mihamarabb indulj el az úton, hisz nincs vesztegetni való időd, mert ha nem most ragadod meg, később nem biztos, hogy ugyanígy lesz rá alkalmad. Most minden körülmény megfelelő arra, hogy mind magadnak, mind pedig másoknak is bebizonyítsd, mire is vagy képes! Vigyázz, kész, rajt!

IKREK (május 22-június 21)

Bár nagyon precízen lerajzoltad a tervrajzot, mindent aprólékos részletességgel számítottál ki, mégis valami olyan porszem kerül a gépezetbe, amely mindent megváltoztat. Igyekezz időben észrevenni azt, ami nem odavaló és amennyiben szükséges, állj készen arra, hogy az előre kiszámított dolgokon változtatni kellhet ahhoz, hogy a végén ugyanazt az eredményt érhesd el, amit a legelején vártál magadról. Ne ess kétségbe és főleg ne add fel, hisz nem biztos, hogy nem lehetsz sikeres, csupán csak kacsaringósabb lesz az odavezető utad!

RÁK (június 22-július 22)

Ma elég szenzitív hangulatodban talál meg valaki, aki ugyan nem akar megbántani, Te mégis túlreagálod a dolgokat és vulkánként törnek fel belőled az érzelmed. Próbáld egy kicsit máshogy látni a helyzetet, nem a világ fordult ellened, csak épp nem vagy top formában, ami az aktuális lelkiállapotod illeti. Ha jobbnak látod, inkább bújj el egy kicsit a világ elől, pont azért, hogy ne ütközz bele olyan helyzetekbe, ahol akaratodon kívül megbánthatsz embereket.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Összetűzésbe kerülsz valakivel, mert igazságtalannak tartasz egy bizonyos szituációt. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelked nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, mert sokkal hatékonyabb leszel és hamarabb meg tudod értetni a lényeget. Hidd el, sokkal emberibb módon is lekommunikálod a benned lévő feszültséget és ellenérzéseket, ezzel együtt pedig a népszerűségi indexed sem zuhan akkorát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások nem tetszésüknek adnak hangot a hátad mögött, amely egy véletlen pletyka folytán jut a füledbe és az első pillanatban rendkívüli módon feldühít, ezután pedig mérhetetlen csalódást érzel, amely teljesen rányomja bélyegét a hangulatodra. Tudnod kell azonban, hogy a pletykák mindig a népmesékhez hasonlóan, szájról szájra terjednek és sokszor semmifajta valóságtartalommal nem bírnak. Épp ezért nem is érdemes ennyire komolyan venned őket, ne ragadj bennük, hisz az csak a tetteidet és a dolgokhoz való hozzáállásodat befolyásolja. Te csak mindent csinálj úgy ahogy eddig tetted, irigyeid mindig is lesznek, de ez téged egy percig se érdekeljen! Hallottál már olyan farkasról, akinek rémálmai voltak csak azért, mert a nyáj nem szerette őt?! Na ugye!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár abszolút nem így tervezted a hétvégéd, mégis a vártnál jóval több feladat szakad a nyakadba, méghozzá olyasféle felelősséggel, amelyre akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem tudtál rákészülni sehogy sem. Ne ess kétségbe a nagy tehertől, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, épp azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon keményen, minden porcikáddal azon dolgozol, hogy a környezetedben mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenkit boldognak láss, ezért a végsőkig is képes vagy elmenni. Azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem teljesíted az emberek által felállított mércét, nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, így nem is fogsz tudni érvényesülni. Érdemes azonban mérlegelned, hogy vajon megéri-e egyfolytában futni a mókuskerékben és mások értékrendjének megfelelni, avagy leteszed a terhet a válladról és a saját boldogságodra koncentrálsz. Igen nagy téveszme ugyanis, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utad, amely a Te boldogságodhoz vezet!

BAK (december 22-január 20)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észre venned, hogy kezded a saját értékrended is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveid feladni azért, hogy másokat a Te oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki nagy görcsösséggel igyekszik megértetni veled valamit, amely neked olyan magas, hogy azt sem tudod, mi a mondanivalója, emiatt a másik eléggé megorrol rád és olyan, övön aluli ütéssel gázol a lelkedbe, amely nagy csalódást okoz neked. Ha azonban félreteszed a megbántottságod, rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos az illető számára az, amit mindenképp szeretne elmagyarázni, miközben azt érezheti, hogy fütyülsz a mondanivalójára. Értesd meg vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem azért, mert egyszerűen nem illik bele az értékrendedbe. Mivel azonban ez az ő élete, élheti a saját elvei szerint, de ne próbáljon belerángatni valamibe, amely ellen minden porcikád tiltakozik!