Kéthónapos volt a gyerekem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Így dolgoztam fel...

Borítókép: Kéthónapos volt a gyerekem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Így dolgoztam fel... Forrás: Instagram
A fiatal anyuka elővette az okostelefonját, és....

Amikor Maya Vorderstrasse megtudta, hogy terhes, azt hitte, itt valami tévedés van – elvégre éppen kéthónapos kislányával igyekezett zöldágra vergődni. „Jó néhány terhességi tesztet megcsináltam, és utána időre volt szükségem, hogy feldolgozzam. Elég hamar megértettem, hogy ennek a babának valami célja van az életben, és meg kell születnie. Megtisztelve éreztem magam, hogy világra hozhatom” – nyilatkozta a popsugar.com-nak.

Maya ezután azzal segített magán, hogy gyönyörű fotókompozíciókkal illusztrálta a terhesség, a szülés és az újszülöttgondozás komikus nehézségeit az Instagram-oldalán.

„Azt szerettem volna, ha a gyerekeim annyi információhoz és emlékhez jutnak a terhességeimről és a gyerekkorukról, amennyihez csak lehet” – magyarázza Maya, aki, mondanunk sem kell, csaknem 80 ezer követőre tett szert alig néhány nap alatt.

Remélem, más anyák is magukra ismernek ezekben a mindennapi apró-cseprő problémákban, és velem együtt rájönnek, hogy nem baj, ha nem klappol minden!

Azóta Zoey mellé a második kislány, Hazel is megérkezett, és Maya azóta is biztos benne, hogy nem csinálná másképp.

Elég nagy kihívás amúgy: az időbeosztásuk és az igényeik teljesen eltérnek, de jól tudok alkalmazkodni. Néha még azt is sikerül elérnem, hogy egyszerre aludjanak.

Íme, a legjobb képek a lánytól, aki a kéthónapos babája mellett esett másodszor teherbe: