Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegeknek nagy álmuk teljesül, a Vízöntők előtt komoly kihívás körvonalazódik

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegeknek nagy álmuk teljesül, a Vízöntők előtt komoly kihívás körvonalazódik
Végre péntek! :) Ráadásul horoszkóppal is készültünk.

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Mikor már szinte befejezettnek látsz egy bizonyos helyzetet, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, mely igen csak meghosszabbíthatja az utad. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon kezdenél agonizálni, vajon hogyan menekülhetnél a legrövidebb úton, próbálj hideg fejjel gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Addig igyekezz visszalépni és változtatni rajta, amíg nem késő és nem el nem úszik a lehetőséged erre, hisz bárhogy is alakul a vége, így legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amelyet meg kell ugranod!

BIKA (április 21-május 21)

Valamennyi társaddal mindannyian egy célért küzdötök jelen pillanatban, mindenkinek egyetlen egy dolog lebeg a szeme előtt, amelyért bármire képes lenne. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy szép számban akad közöttük olyan is, aki a céljai érdekében akár lelkiismeret-furdalás nélkül tapos át másokon csak azért, hogy a serleget a kezében tarthassa. Mivel neked van egy bizonyos értékrended, amit nem adnál fel hol-mi versenyhelyzetek miatt, épp ezért csak addig harcolj érte, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveid és a lelkiismeret félretéve harcolsz a célodért, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 22-június 21)

Végre sikerül minden, eddig nagyon zavaró dolognak pontot tenned a végére, amelyek rendkívül nagy teherként nehezedtek a válladra. Most azonban, hogy a szikla legurult rólad, igyekezz átadni magad a hétvégének és olyan progamokat találni, amelyek segítségével feltöltődhetsz, hisz hamarosan talán új kihívások várhatnak rád, ehhez pedig jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj, amely fárasztó, vagy megterhelő lenne, csak olyan fába vágd a fejszéd, amelyben örömöd leled és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani.

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss, ennek érdekében minden, bonyolultabb helyzetet magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen Te vagy és idejekorán fel fogják adni azokat a dolgokat, amelyekért érdemes lenne küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeid kontroll alatt tartsd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor nagyon távol úszott a hajó. Tudd saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, Te magad nem fogsz tudni boldog és elégedett lenni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévútra kerülsz, amely rossz irányba visz, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe, amelyben gyakorlatilag tisztességtelen eszközökkel sarokba szorítva próbál kicsikarni belőled olyasféle információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá, neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele, egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, semmilyen információval nem fogsz szolgálni. Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen, ehhez hasonló szituációban sem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapját igyekezz arra felhasználni, hogy minden zavaró és be nem fejezett dolgot le tudj zárni és végre felszabadítsd magad a nyomás alól. Koncentrálj arra, hogy helyenként a részletekbe belemerülve mindent alaposan végiggondolj és kidolgozz pontosan azért, hogyha arra kerül a sor, hogy felelősséget kell vállalnod a tetteidért, megfelelően el tudd magyarázni, mit és miért tettél. Bár szíved szerint bármi mással szívesebben foglalkoznál, mint ezzel, most sajnos ezt kell a prioritási sorrend legtetejére helyezned, épp ezért bármilyen nehéz is, próbálj a külvilág kizárásával csak erre koncentrálni. Hidd el, ha mindennek pontot teszel a végére, nagy kő esik majd le a szívedről!

NYILAS (november 23-december 21)

Parázs vita alakul ki közted és egy hozzád közelálló személy között egy olyan ügyben, amely mindkettőtök számára elég fontos ahhoz, hogy teljes mellszélességgel kiálljatok mellette. Mivel azonban a kapcsolatotokat nem akarnád egy lapra feltenni a saját igazad és büszkeséged miatt, próbálj egy olyan közös nevezőt találni, mely még nem tapossa laposra a Te álláspontod és igazságérzeted sem és a vitapartnered is elégedetté teheted. Azt próbáld szem előtt tartani, hogy sok esetben nem az a fontos, hogy győztesen gyere ki egy vitából, semmint hogy legyen benned valamennyi kompromisszumkészség ahhoz, hogy alkut köthess és a makacsságodnak ne a kapcsolataid szenvedjék meg az árát!

BAK (december 22-január 20)

Hét közben a túlságosan feszített munkatempó miatt nincs lehetőséged arra, hogy a számodra fontos emberekre is minőségi időt szánj, ez a nap azonban abszolút ideális arra, hogy felmelegítsd a kihűlőfélben lévő kapcsolataid. Keress meg mindenkit, aki sokat jelent az életedben és nem szeretnéd elveszíteni csak azért, mert zsúfolt programjaid nem teszik lehetővé a megfelelő kapcsolattartást. Érdemes az egész napot erre szánni, hisz este sokkal nyugodtabban és lelkiismeret-furdalás nélkül fogod tudni majd álomra hajtani a fejed! Néha erre is szükség van, ráadásul ez egy olyan beruházás, amely az érzelmek szempontjából mindenképp pozitív haszonnal jár!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly kihívás körvonalazódik előtted, amely ugyan igalommal tölt el, mégis ha a részletekbe gondolatban belemerülsz, minden porcikád megremeg a félelemtől. Ez azt jelenti, hogy bár nagyon szeretnél belevágni, jelen pillanatban azonban mégsem állsz készen az indulásra. Addig nem is érdemes semmit elkezdened, amíg meg nem nyugtattad magad, le nem higgadtál, nem számoltál miden egyes veszéllyel. Csak akkor fogj bele bármibe, ha mindent alaposan lezongoráztál és a kockázatokat vállalni tudod. Ebben az esetben lesz ugyanis csupán csak sikerélményed, ha nem hajtod görcsösen a sikert és elfogadod, hogy pont ugyanannyi esélyed van a győzelemre, mint arra, hogy hasra ess! Amennyiben az indulás mellett döntöttél, ne késlekedj belevágni még a mai napon, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

HALAK (február 20-március 20)

A sok tévút után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálva a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságod és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre Te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen az akár pozitív, akár negatív eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!