Együtt az állatokért: újra segítő kezet nyújt a Fressnapf

Borítókép: Együtt az állatokért: újra segítő kezet nyújt a Fressnapf
A nyár folyamán a Fressnapf 12 millió forint értékben adományozott felszereléseket 18 különböző menhely részére. Megható képek az átadásról:

A Fressnapf számára kiemelkedően fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért támogatnak olyan alapítványokat, amelyek bajba esett állatoknak segítenek. Ezek a menhelyek, szervezetek fáradhatatlanul viselik gondjukat a gazdátlan állatoknak sokszor véges kapacitással, ezért az áruház az utóbbi időben megközelítőleg 12 millió forint értékű felszerelést adományozott részükre 2017 nyarán.

A Fressnapf Európa legnagyobb állateledellel és -felszereléssel foglalkozó áruháza, üzleti sikereikben pedig a vállalat közösségteremtő ereje is szerepet játszik: a dinamikusan fejlődő cég nagy gondot fordít rá, hogy szakképzett eladóik is magukénak tudhassák a vállalat szellemiségét, online pedig több mint 230 ezer fős táborral osztják meg az aktualitásokat és hasznos tanácsokat a Facebook-oldalukon.

A magyarországi viszonylatban legszélesebb termékkínálatot felsorakoztató üzletlánc szívesen megosztja erőforrásait a rászorulókkal, és rendszeresen szervez a látogatóival is közös gyűjtést: a 2016-os év során például – összefogásban vásárlóikkal – 35 tonna adományt gyűjtöttek össze és juttattak el a velük kapcsolatban álló menhelyeknek. Eközben a mindennapokban is jelentős szerepet vállalnak a gazdátlan állatok segítésében, mert a weboldalukon évek óta segítik az árva kedvencek gazdira találását.

A nyár folyamán a Fressnapf 12 millió forint értékben adományozott felszereléseket 18 különböző menhely részére, mint például a Tappancs Állatvédő Alapítványnak, a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek vagy a HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesületnek. Az adománycsomagok olyan nélkülözhetetlen mindennapi felszereléseket tartalmaztak, amelyek jelentősen javíthatnak az állatok életkörülményein: fekhelyeket és pokrócokat a kényelemért, szállítótáskákat, boxokat és pórázokat az utaztatás megkönnyítéséért, de számtalan egyéb fontos tárggyal is segítettek.

A Fressnapf ezúton is szeretné megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a lelkes gazdiknak, akik hozzájárulnak a közös sikerhez. A jövőben is folytatják a tevékenységüket, amennyiben pedig szeretné megtudni, hogyan segíthet Ön is az árva kedvenceken, vegye fel a Fressnapffal a kapcsolatot és érdeklődjön a lehetőségekről!