Ezt muszáj elolvasnod! Julianne Moore frappáns kiszólással zárja rövidre az összes polémiát az öregedésről

Borítókép: Ezt muszáj elolvasnod! Julianne Moore frappáns kiszólással zárja rövidre az összes polémiát az öregedésről Forrás: Getty Images
Az 56 éves színésznő pontosan tudja, mi fontos és mi nem. És a ráncok nem fontosak, még akkor sem, ha miattuk esetleg nem kap meg az ember egy szerepet.

Nem mindig könnyű elfogadnunk, hogy öregszünk, a hajunk őszül, a bőrünk veszít a feszességéből, az ízületeink rozsdásodnak… De ha megfelelő perspektívába állítjuk a dolgot, akkor máris sokkal jobb lesz a helyzet.

Így van ezzel Julianne Moore is, aki az InStyle magazin amerikai kiadásának adott interjújában egyetlen megjegyzéssel tette helyre az öregedés kérdését:

Tulajdonképpen miért is vannak annyian úgy vele, hogy "jaj istenem, mindjárt 40 leszek!"? Akár halottak is lehetnének. Az öregedés privilégium!

A két tizenévest nevelő anyuka (Liv 15, Cal 19 éves) az interjúban megerősítette korábbi állítását, miszerint nem óhajtja plasztikai beavatkozásnak alávetni magát, és biztatta rajongóit, hogy éljék át az idő múlásának természetes folyamatát. “Az irodalomban és a filmekben amikor az emberek megpróbálják megállítani az időt, az mindig katasztrófába torkollik. Szerintem nagyon fontos ott lenni, ahol tartasz.”

Julianne az amerikai InStyle októberi számában. Hogy csinálja?!
szerinted hogyan csinálja Julianne, hogy mindennek ellenére úgy néz ki, mint egy zsenge harmincas? Szavazz!
A gének
Hazudik
Egy kis botox még nem számít
Nem is néz ki olyan jól
Nem tudom

És azt tudtad, hogy Julianne Moore 9 évvel idősebb a férjénél? Nézegess sztárpárokat, amikor a férj a fiatalabb: