Egy 8 éves gyerek nem volt hajlandó fogat mosni, ezért a Fogtündér olyan levelet írt neki, hogy ihaj

Borítókép: Egy 8 éves gyerek nem volt hajlandó fogat mosni, ezért a Fogtündér olyan levelet írt neki, hogy ihaj Forrás: Getty Images (a kép illusztráció)
Csodálatos levél, olvassátok el!

Egyetlen gyerek sem szereti naponta kétszer három percen át sikálni a fogát. Oké, persze, ott van a Fogtündér, aki megjutalmazza a kölyköket, ha például kiesik egy foguk. Angolszász országokban ilyenkor mindig egy egyfontos vagy egydolláros érmét kapnak a Fogtündértől. De az azért még egy tündérnek is nehezére esik, hogy minden napra, minden gyerek számára motivációt nyújtson.

Most azonban közbe kellett lépnie őtündérségének, egy nyolcéves londoni kisfiú, Sam ugyanis‘szörnyűségesnek találta a fogmosást úgy általában. Amikor Samnek legutóbb kiesett egy foga, egyfontos érme helyett egy levelet talált a Fogtündértől. Ez volt az:

“Kedves Mr. Warren!

Szeretném ezúton tájékoztatni arról, hogy a foga beérkezett hozzánk, és az rendszerünkben feldolgozás alatt áll.

Bizonyára hamarosan észreveszi, hogy a fogért járó fizetség késedelmet szenved. Mr. Warren, kénytelen vagyok Önt tájékoztatni, hogy ennek hátterében az említett fog állapota áll. Mielőtt bevizsgálnánk a fogakat, tisztában vagyunk vele, hogy az állapotuk nem tökéletes, ám ebben az esetben az Ön fogát az elemző bizottsághoz utaltuk további vizsgálatra.

Úgy hisszük, mindez annak tudható be, hogy Ön elhanyagolja önmagát. Nagy mennyiségben detektáltunk Fanta-maradványokat és gabonapehely, valamint a csokoládé sem csak nyomokban fordult elő a fogzománcán. Ezek nem megfelelően lettek eltávolítva az Ön fogáról. Javasoljuk, hogy a fogtisztítási technikáját sürgősséggel vizsgálja felül.

Mr. Warren, ez egyszer elfogadjuk az Ön fogát, de biztosítékra van szükségünk abban a tekintetben, hogy a következő fogának állapota lényegesen jobb állapotban lesz, ennek hiányában kénytelenek leszünk a fizetési tranzakciót felfüggeszteni.

Üdvözlettel:

Barry T. Fogtündér”

Nagy mennyiségben detektáltunk Fanta-maradványokat és a gabonapehely, valamint a csokoládé sem csak nyomokban fordult elő a fogzománcán.

A Fogtündér levelét a kisfiú apukája twittelte ki, és azóta özönlenek az elismerő kommentek. „Gyereknevelés magasfokon” – és ehhez hasonlók.