Szeptember 16-17-én ismét Európai Kerti Vasutak Találkozója lesz a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Szeptember 16-17-én ismét Európai Kerti Vasutak Találkozója lesz a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Ahol kicsiny gőzmozdonyok zakatolnak, ott van a Vasúttörténeti Park.

Szeptemberben tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

A rendezvény minden évben nagy sikert arat a látogatók körében, ugyanis a környező országok dízel-, villamos- és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán.

A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbeutazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

Az Orient-csarnokban különböző jellegű modellvasutak várják az érdeklődőket, meg egy LEGO® kockákból épített terepasztal.

Természetesen a kerti vasút és a fenti színes programkavalkád mellett a park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, illetve kipróbálhatják erejüket a kézihajtányon.

Kép

XI. Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Időpont: 2017. szeptember 16-17.

További információk ITT

Tovább olvasok
Válás után a szülők költöznek hetente, nem a gyerek – ez a nesting módszer

Te mit szólnál, ha egyik héten itt, másik héten ott kéne laknod? Nem lenne túl komfortos, ugye? Akkor miért várnád el ezt egy válás után a gyerekedtől, aki az egészről nem tehet? Ebből indul ki a nesting módszer (ami magyarul kb. „fészekrakás” –t jelent). Nincs a másik szülőnél felejtett ruha, kabát vagy tankönyv, nem szakad ki a gyerek a biztonságot nyújtó környezetből.

Luxuslakosztályok, amik az emeletes ágyaik miatt kapósak

Az emeletes ágy tipikusan olyan dolog, amire gyerekként mindenki vágyik. Felnőttként viszont már kevésbé érezzük ezt a vonzalmat – hacsak nem kukkantunk be ezekbe a butikhotelekbe.

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem