Amal Clooney alig három hónappal az ikrek születése után máris visszamegy dolg... megmenteni a világot

Borítókép: Amal Clooney alig három hónappal az ikrek születése után máris visszamegy dolg... megmenteni a világot Forrás: Getty Images
Az ügyvédnő államfőket és terrorista cselekmények áldozatait képviseli, kész csoda, hogy egyáltalán ennyi ideig nem tette be Prada-cipős lábát tárgyalótermekbe.

Mostanáig élvezte felhőtlenül a babázást Amal Clooney emberjogi ügyvéd és George Clooney Oscar-díjas színész és rendező. A házaspárnak június 6-án születtek meg az ikrei, Ella és Alexander. Az E!News azonban most arról tudósít, hogy Amal visszatér a jog világába.

Ezen a héten kezd újra dolgozni, de nem fog elsietni semmit
– állítja a lapnak egy forrás, hozzátéve, hogy Amal első munkaügyi jelenése egy meeting lesz.

„Vegyes érzelmekkel megy vissza – meséli az említett forrás. – Az elmúlt nyár minden percét élvezte az ikrekkel és mérhetetlenül hiányozni fognak neki a gyerekek. Ugyanakkor alig várja, hogy ismét felvehesse a munka fonalát.”

Forrás: Getty Images

Mondanunk sem kell, hogy a boldog apa mindenben sztárügyvéd felesége mellett áll.

„George nagyon támogató mindenben, amit Amal csinál és tudja, hogy neki is szenvedélye a munkája” – biztosította a világot a bennfentes.

Amal és George amúgy még a velencei filmfesztiválra is magukkal vitték az ikreket – itt házasodtak össze amúgy három évvel ezelőtt. Az 56 éves színész új filmjét, a Suburbicont mutatta be Velencében.

Minden nagyszerűen alakul a babákkal. A szülők boldogabbak, mint valaha és nagyon élvezik a szülőlétet... Igaz szerelem fűzi össze őket, semmi mást nem akarnak, csak a babákkal lenni
tudhattuk meg korábban Clooneyékról.

Nézegess még fotókat a boldogságban úszó Clooney-házaspárról: