Napi horoszkóp szeptember 6.: a Kosok valakitől kedves gesztust kapnak, a Rákoknak visszautasíthatatlan kaland kínálja fel magát

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 6.: a Kosok valakitől kedves gesztust kapnak, a Rákoknak visszautasíthatatlan kaland kínálja fel magát Forrás: Getty Images
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

KOS (március –április 20.)

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem is számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a kapcsolat nem egyoldalú, te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel magad körül hosszútávú kapcsolatokat – és talán még az érzelmek szele is megfújhat. Légy nyitott, befogadó és kisugárzásoddal próbáld a világot arról biztosítani, hogy nem vagy gúzsba kötve, hét lakattal lezárva.

BIKA (április 21.–május 21.)

Egy barátod tanácsot kér tőled, egy elég kellemetlen, de fontos üggyel kapcsolatban. Te pontosan tudod, hogy szíved szerint mit mondanál, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem, de vigyáznod kell, ebben az esetben ugyanis nem rólad van szó, nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Légy óvatos tanácsadó, mert rendkívüli felelősség olyasmiben állást foglalni, ami rád egyáltalán nem lesz hatással a későbbiekben, a barátodra viszont annál inkább!

IKREK (május 22.–június 21.)

Bár híve vagy annak, hogy rend a lelke mindennek, most olyan helyzetben találod magad, ahol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ezt eléggé nyomasztónak találod, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszedet, nem fogsz megfulladni attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni.

RÁK (június 22.–július 22.)

Olyan kaland kínálkozik, amit egyszerűen nem tudsz visszautasítani, bár nem vagy kifejezetten az a vakmerő típus, aki a szakadék szélére kimászna, csakhogy lefotózza a tájat. Most azonban nem tudsz nemet mondani, mert van kedved kipróbálni magad valamiben, amibe eddig soha nem kóstoltál még bele. Légy bátor és nyitott az új dolgokra, mert csak így fogsz új élményeket és tapasztalatokat szerezni! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nagy örömmel és várakozással tölt el valami, aminek a beteljesedéséről már régen letettél, hisz nagyon kicsi volt az esély arra, hogy bármifajta előrelépés történjen az ügyben. Most azonban úgy tűnik, valami megmozdult és a kátyúban rekedt szekér megindulni látszik. Vedd elő az összes eddig összegyűjtött ötletedet és légy kreatív, mert most erre lesz igazán nagy szükség! Indulj el az úton, innen már sínen lesz minden!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára azonban mindenféle gond nélkül elértél egy olyan szintre, ahol megoldást találsz, s nyugodt lelkiismerettel lezárhatod azt, ami zavar, s kinyizjatsz egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Ma rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben, és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontja is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el ezt a dolgot és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valami olyat találtál akaratodon kívül mondani, ami kissé felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak vagy megsértődnek emiatt, mások inkább csendesen bólogatnak, mert félnek, ha a hangjukat hallatják ez ügyben, nem lesznek túl népszerűek a jövőben. Te ne törődj semmivel, nem mondtál semmi polgárpukkasztó dolgot, egyszerűen fel merted vállalni a saját véleményedet, ki merted hangosan mondani azt, amit mások csak suttognak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobb vállalni önmagad, mintsem egynek lenni a százból, aki észrevétlenül éli az életét.

NYILAS (november 23.–december 21.)

A nagy kapkodásban kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok, azt sem tudod, hirtelen mihez nyúlj, hogy gyorsan végezz. Így azonban inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre, ami eléggé beárnyékolja a napodat. Ne hagyd, hogy a gondok rád telepedjenek, ülj le, rendezd a fejedben jelenleg eluralkodni látszó zavart, majd állj neki szépen, sorban megoldani a gondokat. Ne mindent egy napba akarj belesűríteni, mert csak megfullasztanak a tennivalók!

BAK (december 22.–január 20.)

Nem értesz egyet az egyik kollégáddal egy bizonyos dologban, ám mivel nagyon jó a viszony van közöttetek, nem szeretnéd semmiképp megbántani. Látod, hogy noha egy úton kellene mennetek, jelenleg két különböző irányba haladtok, épp ezért próbáld finoman megmagyarázni neki, azért hasznosabb kézen fogva haladni, mert különben elveszítitek egymást és rengeteg időt fogtok azzal elvesztegetni, hogy ismét találkozzatok. Csapatban sokkal eredményesebbek lesztek!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Noha úgy érzed, kellő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezell s el tudod végezni a rád bízott feladatokat, valaki mégis úgy kezel, mintha az óvodai kiscsoportban tanítana cipőt kötni. Pedig te már hosszú ideje kinőttél ebből a korszakból, csak ezt ő még nem hajlandó tudomásul venni. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy udvariasan és finoman értésére add, nincs szükséged arra, hogy mintegy mentorként ott álljon feletted, megmondja, hogyan tedd egyik lábad a másik után, hogy hasra ne ess. Megy ez neked egyedül is, bizonyítsd be!

HALAK (február. 20–március 20.)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és lepedőt húzol a fejedre, hogy ne is vehess tudomást a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert úgy közlekedsz, mint egy szellem, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Bujj ki a lepedő alól és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Hisz a nap végén fontos lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltad rendezni az ügyeid. Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked és a közérzeteden is sokat lendít majd.