A hét legviccesebb 13 perce: sok-sok borzalmas színészi alakítás egyetlen videóban

Borítókép: A hét legviccesebb 13 perce: sok-sok borzalmas színészi alakítás egyetlen videóban
A filmművészet legmélyebb bugyrai… Egyszerűen zseniális!

Keanu Reeves csak egyféle arckifejezést tud, Angelina Jolie alig játszott mást a cool akcióhősnőn kívül… A hollywoodi A-filmekben bőven akadnak gyengébb alakítások. Ennek a videónak a készítői még egy kicsit mélyebbre ástak le: olyan filmekből vágták össze a legnevetségesebben rémes színészi alakításokat, amelyek önmagukban is rosszak, kevés pénzből készültek, gyenge minőségű filmre vették fel őket és akkor a kameraszögekről, meg a fénybeállításokról ne is beszéljünk… Itt van például a Bitch Slap című akcióvígjáték a 2000-es évek végéről:

A Samurai Cop című akcióthriller különösen emlékezetes jelenete, amikor a főszereplő hosszú, hosszú monológban élteti Amerikát, a lehetőségek hazáját.

De a kedvencünk talán ez a majdnem egy teljes percig tartó haláltusa a Karate Girlben, amelynek csúcspontján a színész még le is pillant az ágyra, hogy lássa, hova fog zuhanni, mit sem törődve azzal, hogy már öt golyót beleeresztettek előzőleg.

Szóval íme a filmtörténet leggyalázatosabb pillanatai, amelyek legalább annyira viccesek, mint bénák! Nézzétek a videót:

Nézegess még híresebb színészeket, akik mindig ugyanarra a kaptafára játszanak: