Így éli meg az apaságot George Clooney - a sztár tőle szokatlan dolgokat nyilatkozott

Borítókép: Így éli meg az apaságot George Clooney - a sztár tőle szokatlan dolgokat nyilatkozott Forrás: Getty Images
Szerintünk máris sokkal nyitottabbá tette az apaság...

Drámaian megváltozott a most 56 éves filmsztár élete, amikor felesége Amal júniusban életet adott ikreiknek. Egy korábbi intrejúban azt nyilatkozta, hogy sosem gondolta volna, hogy még ebben az életkorban apa válhat belőle. A DailyMail faggatózására azonban most jobban megeredt a nyelve a Vészhelyzet egykori Ross dokijának.

Hirtelen felelős leszel másokért, és ez rémisztő!
viccelődött George mielőtt feleségére terelte volna a szót.
Ő viszont épp olyan, mint egy olimpikon, annyira csodásan csinálja!
mondta Amalról kedvesen.
Forrás: dailymail.co.uk

Igen szokatlan volt Georgetól ez a nyitottság, mert eddig csak nagyon óvatosan beszélt a kicsikről, mi több 39 éves feleségével nagyon igyekeznek most távol maradni a kamerák kereszttüzéből, ami teljesen érthető, ha belegondolunk, hányan lennének kíváncsiak a kis Ella és Alexander pofijára.

A legfontosabb teendőim jelenleg a pelenkák cseréje, és a picikkel való sétálgatás. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idősem ezt fogom majd csinálni, de az a jó, ha az ember nem tervez ennyire előre. Csak élvezned kell a helyzetet, felülni a hullámra.
nyilatkozott comói otthonukban

Ezek után nincsenek különösebb kétségeink afelől, hogy a sokáig örök agglegénynek becézett filmsztár gyorsan beleszokott az apaszerepbe, és hogy igazán élvezi is azt, minden jóságával, de még a kellemetlenebb oldalával együtt is:

Forrás: getty
Mostanság folyton le kell törölgetnem a böfit a zakóimról, amikről eddig azt hittem az enyémek. De nem, rákellett jönnöm, hogy mostantól azok is az ikrek zakói.
zárta humorral a beszélgetést Clooney.

Azért kíváncsian várjuk, hogy mikor mutatják majd meg a kicsiket a kamerának, de a helyükben mi sem sietnénk el a dolgot, hanem élveznénk az intim, családi pillanatokat.