Napi horoszkóp augusztus 30.: a Bakok felelősségteljes feladattal küzdenek, a Halakra különleges találkozás vár

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 30.: a Bakok felelősségteljes feladattal küzdenek, a Halakra különleges találkozás vár Forrás: Getty Images
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Túl hamar beleélted magad valamibe, amibe nem kellett volna. Noha nem biztos, hogy a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, mert túl hamar dőltél hátra, a kelletténél előbb gondoltad azt, hogy ez a siker bizony már a Tiéd. Most azonban, amíg nem késő, szedd össze magad és korrigáld, ami korrekcióra szorul, mert ha most nem húzod meg a gyeplőt, még azelőtt fogsz a nagy siker vakságában elhasalni, mielőtt a végére érnél!

BIKA (április 21-május 21)

Nagy várakozással tekintesz azokra a dolgokra, amelyeken régóta dolgozol. A befektetett energia és idő szerencsére egyenesen arányos lesz az eredménnyel is. Esetedben bőven megtérül minden, amit rááldoztál és ez motiválhat a jövőre nézve is. Bár megpróbálnak majd befolyásolni, ne hagyd magad kizökkenteni, ha eltántoríthatatlanul mész az úton, nyugodt szívvel fogsz a végére jutni és méltán lehetsz majd büszke magadra, hisz önerőből eljutni idáig, nem mindenki képes!

IKREK (május 22-június 21)

Lemerülni látszol, fogytán vannak az energiaraktáraid és ezt a szervezeted is megérzi. Fontos a munka, első a kötelesség, de figyelj oda a saját egészségedre is! Az összes feladatod várhat, ha azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Légy önző saját magaddal szemben, csinálj olyat, amiből táplálkozni tudsz, ami feltölt, hogy aztán újult erővel kezdhess el ismét, sokkal hatékonyabban működni.

RÁK (június 22-július 22)

Korábbi tapasztalataidból kiindulva pontosan tudod, hogy nem ajánlott idő előtt elbíznod magad, egészen addig szerénynek kell maradnod, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a logikával felépített munkafolyamat részleteit is figyelembe véve úgy sikerüljön pontot tenni a dolog végére, hogy méltán lehess büszke magadra és joggal zsebelhesd be az összes elismerést! Ám egészen addig csakis szerényen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Amibe korábban belekezdtél és befektettél, most végre jövedelmezni látszik, amelynek már eléggé szükségét érezted, mivel kezdted a tartalékaid felélni. Most azonban bánj okosan a pénzzel, mert ha az első pillanatban elherdálod, nem biztos, hogy elegendő lesz a következő fizetésig. Készíts költségvetést, úgy kalkuláld a pénzed, hogy mindenre jusson és ha lehet, maradjon is belőle, hogy legyen mihez nyúlnod, ha a szükség úgy hozza! Gazdálkodj okosan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elültess és öntözd, a végtelenségig arra várva, hogy majd csak egyszer kinő belőle valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz rajta, hamarosan el is fogod érni. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre elértél egy olyan szintre, ahol nyugodtan dőlhetsz hátra, időben végeztél, nem kis eredményt tudtál produkálni, amellyel mások elismerését is sikerül kivívnod. Most aztán lehet aratni, mert szép termést hoztak az elültetett magok!
Add át magad az eredménynek, élvezd ki minden pillanatát, mert egyszer neked is jár öt perc hírnév! Ma még ünnepelj, holnaptól ismét vesd bele magad a munka sűrűjébe, mert új kihívásokkal kell szembenézned! Csak így tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé fojtónak érzed a sok feladatot, úgy tűnik, nem fogsz tudni belőle jól kijönni. Amennyiben ennyire reménytelennek érzed a helyzetet, kérj segítséget, adj le a rád bízott felelősséggel, mert össze fogsz rogyni alatta. Lehet, hogy a babérokat nem egyedül fogod learatni, de annál nyugodtabb lesz a lelekiismereted, mert olyan végeredményt sikerült a kezetekből kiadni, ami elismerésre méltó és Te sem roppantál össze a súly alatt. Tanulj meg osztozni a sikerekben!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, túl görcsösen futsz az eredmény után, nem hagysz másokat érvényesülni, így pedig előbb-utóbb túl sok lesz mindenből és a fejedre omlik a háztető. Vállalj kevesebbet, amiben minél hatékonyabban tudsz működni, engedj teret a többieknek is, mert csapatban sokkal előrébb tudtok evezni, mintha egymagad próbálnál a nyílt tengeren, a természettel szembemenni. A Te energiáid és toleranciaküszöböd is véges, ne próbálj túljárni a saját eszeden!

BAK (december 22-január 20)

Olyan feladatot bíznak rád, amely elsőre túl nagy falatnak tűnik, de ha részleteiben vizsgálod a dolgot, még akár kihívásként is tekinthetsz rá. Úgy próbáld felfogni, hogy a rád váró folyamat kiemel majd a hétköznapi szürkeségből és olyan színt vihet az életedbe, amely a továbbiakban motiválni fog, amelytől kicsit megváltozhat az eddigi gondolkodásod és kitűnhetsz a tömegből. Elvégre egy igazgyöngynek nincs helye a konzervdobozban, a heringek mellett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan fordulóponthoz érkezett az életed, ahol bámennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene tovább lépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nem-igen fogsz tudni kihozni belőle. Ebben az esetben inkább lépj tovább egy olyan ajtó felé, amely tartogat még számodra valamit.

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap különleges találkozást tartogat a számodra, egy olyan személyt sodor az utadba az Élet, amely valóban egy sorsszerű találkozás lesz. Meglátni és megszeretni. Csak tartsd nyitva a szemed, mert ha a fénytől hunyorogsz, nem fogod észrevenni a lehetőséget, amit meg kell ragadnod! Maradj éber, mert ezen ma sok minden múlhat!