Már 22 éves! Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott fia, Connor – FRISS FOTÓK

Borítókép: Már 22 éves! Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott fia, Connor – FRISS FOTÓK
Connor Cruise már kész férfi!

Rég volt, tán igaz sem volt... Talán semmi sem mutatja jobban az idő múlását, minthogy szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, mikor Nicole Kidman és Tom Cruise egy párt alkottak.

Pedig egykor ők voltak Hollywood leghíresebb álompárja. Nicole és Tom 1990. december 24-én házasodott össze, miután összekavarodtak a Mint a villám forgatásán. 10 évig tartó házasságuk alatt két gyermeket fogadtak örökbe, Isabellát és Connort, majd 2001-ben váltak el. Azután Tom életében jön Katie Holmes...

Az egykori páros ma már nem beszél egymással, örökbefogadott gyerekeik pedig kikerültek a sajtó célkeresztjéből. Isabella és Connor azóta felnőttek, s szerencsére nem sínylették meg a hollywoodi kalamajkát, pont olyan átlagos életet élnek, mint bármelyikünk. Oké, egy kicsit jobbat.

Connorról azonban mégis elkezdett néhány friss fotó keringeni az interneten. A 22 éves srác mostanság egyébként DJ-ként dolgozik, méghozzá elég híres szórakozóhelyeken pörgeti a lemezeket, imád horgászni – és elmondása szerint néha összefut híres apukájával is.

Kíváncsi vagy, hogyan néz ki most? Lapozd fel a galériát!