Napi horoszkóp augusztus 28.: a Rákok végre sikereiket ünnepelhetik, a Vízöntők nagyszabású terveket szövögetnek

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 28.: a Rákok végre sikereiket ünnepelhetik, a Vízöntők nagyszabású terveket szövögetnek Forrás: Getty Images
Ha hétfő, akkor hétfői horoszkóp. ;)

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 28.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyasvalakivel kerülsz közelebbi kapcsolatba, akivel nem is számítottál rá. Ne legyél elutasító, engedd közel magadhoz és nyiss felé egészen addig a pontig, amíg csak az erkölcsi érzéked engedi és a komfortzónádon belül maradtok. Nem kell az első találkozás alkalmával örök hűséget fogadnotok egymásnak, ám ha már elhatároztad magad, mindenképp érdemes legalább esélyt adnod a kapcsolatnak!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan helyzetben találod magad, amely ugyan ma még ismeretlen a számodra, s kissé ingoványosnak érzed a talajd, ám mindeközben azt is észreveszed, hogy új ez kihívásokban bővelkedik, így rengeteg élményt és tapasztalatot szerezhetsz. Ne félj új dolgokat kipróbálni, gondolj arra, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hány emberrel ismerkedhetsz meg és talán még a szerelmet is megtalálhatod! Kalandra fel!

IKREK (május 22.–június 21.)

Bár a mai napot nem így tervezted, olyannyira a nyakadba zúdul minden, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj ezzel a helyzettel. Mielőtt azonban ész nélkül, átgondolatlanul fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban végezz mindennel, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindenen túlleszel. Nem ez az első ilyet eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj!

RÁK (június 22.–július 22.)

A kitartásodnak, a mások iránti alázatnak és az edzettségednek köszönhetően olyan dolgot sikerül elérned, amelyről azelőtt álmodni sem mertél volna. Nem adták könnyen a sikert, rengeteg áldozatot kellett érte meghoznod, most mégis azt mondd, megérte! Fogadd az elismerő szavakat, mártózz meg a csillogásban, aztán ha már nyakig benne vagy, mássz ki belőle és szállj vissza a földre, mert holnaptól új kihívások várnak rád, az újabb sikereket pedig szintén nem fogják ingyen osztogatni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Készen állsz a változásra, úgy érzed, eljött az idő ahhoz, hogy olyan irányba indulj, amely végre a lelki, fizikai és anyagi épülésed szolgálja majd. Noha minden kezdet nehéz, ha már elindulsz, hidd el, menet közben magadtól is rá fogsz jönni, mi a helyes útirány, melyik ösvényen kell haladnod ahhoz, hogy minden szempontból jobb és minőségibb életet élhess majd. Ne félj változtatni, nyiss az új felé és ne feledd, ha bezársz egy ajtót, kinyílik egy másik, ha beleillik a kulcsod! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nem vagy a csapatmunka híve, jobban szeretsz egyedül boldogulni, most mégis úgy adódik, hogy osztoznod kell valakivel a tennivalókon. Ne állj ellen, fogadd el a segítséget, legyél nyitott, mert egyfelől sokkal hamarabb végeztek, másfelől jobb néha osztozni a sikerben, mert a közös munka során hosszútávra szóló jó kapcsolatokat alakíthatsz ki. Merd magad másokra bízni, nem feltétlenül fog a hátrányodra válni! Különben is, csak úgy tudsz különbséget tenni a sakk és a kézilabda között, ha legalább egyszer mindkettőt kipróbáltad már!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Bár időnként annyira magabiztos vagy, hogy már-már hősként tekintesz önmagadra, most mégis olyan helyzetbe kerülsz, amiből fogalmad sincs, hogyan mássz ki különösebb sérülések nélkül. Noha soha nem mutatnád mások előtt, hogy te is sebezhető vagy, ebben az esetben ne szégyellj segítséget kérni másoktól, akik nálad több élettapasztalattal rendelkeznek. Hidd el, most kell megragadni valakinek a kezét, mielőtt visszafordíthatatlan károkat okozol. Nézz körbe és mondd el, mi az, amiben most gyengének tűnsz, fogj össze a többiekkel és úgy próbáld megoldani a helyzetet. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban porszem kerül a gépezetbe, s nem tudsz az előre elkészített terv szerint haladni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is reszketnek a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add az utolsó métereknél, különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább. Vállald a küzdelmet és valósítsd meg az álmaidat!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy tudod alakítani a saját szándékaid szerint a szituációt, hogy a talpraesettségednek köszönhetően teljesen sikeresen tudsz kijönni belőle. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események, ám végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálni a helyzetet, s olyan döntéseket hozni, amelyekről biztosan lehet tudni, hogy milyen eredménnyel kecsegtetnek. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan helyzetek, amikor észnél kell lenned, ha nem akarsz elbukni!

BAK (december 22.–január 20.)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképp nem szeretted volna elkapkodni. Most azonban a határidő közeledtével sürgetővé válik a dolog, ami rányomja a bélyegét a hétköznapjaidra, a közérzetedre. Mivel ez hosszútávon jót nem hoz, szánd rá magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy most fájdalmas lesz, de hidd el, az összes konzekvenciát levonva idővel rá fogsz jönni, mit és miért tettél, s hogyan kellene a jövőben másképp csinálni ahhoz, hogy ne legyél tele sebekkel.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, amelyek meglehetősen nagyszabásúak, bár azokat a környezeted első hallásra nemigen akarja fenntartások nélkül elfogadni. Hidd el azonban, bármennyire is az agyadra mennek ezzel, kizárólag a te javadat akarják, s a legkevésbé sincs bennük bántó szándék. Éppen ezért ne fogadd ellenségesen, ha valaki óvatosságra int, de amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van és biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket, s ezzel oszlasd el a kételyeiket.

HALAK (február 20.–március 20.)

Nagyon régóta készülsz valamire, borzasztóan hosszú ideje kitartasz és úgy tűnik, most végre eljött a te időd. Ez a pillanat a legalkalmasabb arra, hogy kiállj a pódiumra és mindenkinek megmutasd, hogy nem hiába találtak alkalmasnak a feladatra, s nem hiába melegítesz a pálya szélén. Most már a kételkedők is megláthatják, felesleges volt aggodalmaskodniuk, hogy mi lesz, ha nem jársz sikerrel. Ma megtérül minden befektetett munka, az igyekezetetd meghozza az eredményt és ez rendkívül büszkévé tesz majd! Nincs más dolgod, ugorj fejest a sikerbe!