Még hogy nem volt köztük összhang! Jennifer Grey és Patrick Swayze így próbáltak a Dirty Dancing forgatásán – VIDEÓ

Borítókép: Még hogy nem volt köztük összhang! Jennifer Grey és Patrick Swayze így próbáltak a Dirty Dancing forgatásán – VIDEÓ Forrás: ew.com
Ezeket a videókat talán még sosem láttad!

Sokszor olvashattunk már arról, hogy Patrick Swayze annak idején, amikor a Piszkos táncot forgatták, nemigen rajongott fiatal kolléganőjéért, aki állítólag néha túlságosan is elbolondozta a film egyes jeleneteit, így azokat újra kellett venni. De számos videóinterjú cáfolja meg ezt azzal, ahogyan mindenki Johnny-ja később Jennifer Greyről nyilatkozott. Egyebek mellett azt is mondta, hogy azt volt a jó kettejük között, hogy amíg ő a való életben is képzett táncos volt, Jennifer viszont annál lelkesebben és gyorsabban tanult bele a szerepekbe, valamint képes volt minden mozdulatába természetességet csempészni, hogy minél hitelesebb legyen egy jelenet. No de hisszük, ha látjuk, hogy megvolt az az áhított összhang a szereplők között, ugyebár?!

Szerencsénkre épp most bukkantunk rá egy régi próbafelvételre, amelynek révén kicsit betekintést nyerhetünk a Dirty Dancing forgatási szüneteibe, ahol a színészek persze megállás nélkül gyakorolták a jeleneteiket. Nos, ez igen túlfűtöttre sikeredett, és még egy kis hülyéskedés is van a végén. De jó is ezt 30 év után visszanézni!

És egy ráadásvideó: e meghallgatás után kapta meg Jennifer Grey Baby főszerepét: